Siyaset Melih Gökçek'in İbrahİm Kalın paylaşımı olay oldu
Paylaş
Melih Gökçek'in İbrahİm Kalın paylaşımı olay oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'la ilgili attığı bir mesaj sosyal medyayı salladı. Gökçek yanlış tuşa bastığı için bu mesajın yayınlandığını kaydetti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter adresinden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'la ilgili bir paylaşım yaptı, paylaşımı da saniyeler sonra sildi. Ancak Gökçek'in paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

"İBRAHİM KALIN CIA RAPORTÖRÜ ÇIKTI"


Melih Gökçek, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile ilgili bir haberi paylaştı. Gökçek'in paylaştığı haberde "Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanı İbrahim Kalın, CIA raportörü çıktı" iddiası ileri sürülüyor.

Melih Gökçek ise paylaşımın sosyal medyada çok konuşulmasının ardından Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İBRAHİM KALIN KARDEŞİMLE DE KONUŞTUM"


"Twit alemi. Fetocu alçakların İbrahim Kalın kardeşimle ilgili daha önce yaptıkları haberi tekrar gündeme getirmek istediklerini gördüm. İbrahim'e bu linki direkt mesaj atmaya çalışırken sehven yanlış tuşa basmışım mesaj genele düştü... Kimse bundan bir ekmek çıkartmaya kalkmasın... İbrahim Kalın kardeşimle de konuştum. Fetocuların ilk defa Taraf gazetesinde dile getirdikleri bu yalan ve alçak haberin hiçbir kıymeti yoktur. Fetocular attığınız bu iftiraların içinde kendiniz boğulacaksınız..."


Bülent Arınç'tan Melih Gökçek'e cevap


Melih Gökçek: 'Gezi olaylarından sonra Bülent Arınç’ı başbakan yapacaklardı'

Haberin Devamı