Gündem Melih Gökçek'ten veda gibi sözler

Melih Gökçek'ten veda gibi sözler

Paylaş
Melih Gökçek'ten veda gibi sözler

Hakkında 'istifa edeceği' yönünde iddialarla gündemde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın başkent oluşunun 94. yıldönümü programında yaptığı konuşmayla, 'Veda mı ediyor?' dedirtti

Ankara’nın başkent oluşunun 94. yıldönümü nedeniyle, Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde özel program düzenlendi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı programda, son günlerde hakkında istifa iddiaları konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de “Eski Ankara, Yeni Ankara” isimli bir sunum yaptı.

'BUNDAN SONRAKİ YILLARDA...'


Sunumun sonunda dikkat çekici ifadeler kullanan Gökçek, “Bu hizmetleri gerçekleştirdik, bu hizmetleri gerçekleştirirken özellikle Sayın Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma ve hükümetime teşekkürlerimi, şükranlarımı bir kez daha sunuyorum. Her şey imkan demektir, verilen imkanlarla bunları yaptık. Ankara çok daha güzellerine layıktır. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır” dedi.


'BU AY SONUNDA İSTİFA EDECEK'

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in bu ay sonunda istifa edeceğini öne sürdü.

Yaşar Okuyan, yaşanacak gelişme sonrasında AK Parti’lilerin de davullu zurnalı kutlama yapıp, Melih Gökçek'in villasının önünde "Ankara'nın Bağları" türküsü eşliğinde davullu zurnalı kutlama yapacaklarını, kendisinin de misket oynayarak kutlamalara katılacağını söyledi.


Yaşar Okuyan: Melih Gökçek bu ay sonunda istifa edecek!


Melih Gökçek'ten sonra bir kriz daha


CHP’liler Melik Gökçek’e sahip çıktı, AK Partililer tepki gösterdi


Cumhurbaşkanlığı ve Başbakan Yıldırım'dan Melih Gökçek açıklaması


İstifası istendiği iddia edilen Melih Gökçek capsleri sosyal medyada patladı


İstifası istendiği iddia edilen Melih Gökçek capsleri sosyal medyada patladı