Spor Melo anneme küfür etti

Melo anneme küfür etti

Paylaş
Melo anneme küfür etti

Fenerbahçe, TFF'ye, Melo'nun Volkan ile Gökhan Gönül'e kasıklarını gösterdiğini, Volkan'ın annesine küfür ettiğini iletmeye karar verirken, tecrübeli kaleci de, “Bunların hepsi yaşandı” dedi

Hürriyet Gazetesi'nden Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; PFDK’ya sevkedilen Volkan Demirel-Melo olayıyla ilgili CD’li savunma vermeye hazırlanan Fenerbahçe’den müthiş bir iddia geliyor. Sarı lacivertliler, Volkan ve Gökhan Gönül’ün beyanlarına dayarak Melo’nun bu iki futbolcuya kasıklarını göstererek tahrikte bulunduğunu belirterecek.

Sarı lacivertli kulüp savunmasında ayrıca Melo’nun kaçırdığı penaltı sonrası hakemin de duyacağı şekilde Volkan’ın annesine İngilizce küfür ettiğini ve dilini çıkartarak tahrik ettiğini ileri sürecek…

Bu iddiaları savunmasında kullanacak olan sarı lacivertliler yayıncı kuruluştan bu görüntülerin alınmasını talep edecek.

''OLAY BÜYÜMESİN DİYE DAHA ÖNCE SÖYLEMEDİM''

Bu iddiaları sorduğumuz Volkan Demirel, savunmaya yazılacak suçlamaları doğrularken şöyle konuştu:

“Bunların hepsi yaşandı. Daha önce yaptığım açıklamalarda olay daha fazla büyümesin diye bunları dile getirmedim. Ama bugün (dün) söylenen sözler ve bana karşı gerçekleştirilen linçten sonra bu durumu yönetim ile paylaştım ve savunmaya konulmasına karar verildi.”

Haberin Devamı