Spor Melo hem kendini hem Galatasaray'ı yaktı!

Melo hem kendini hem Galatasaray'ı yaktı!

Paylaş
Melo hem kendini hem Galatasaray'ı yaktı!

Galatasaray'da dün fıtık ameliyatı olan Felipe Melo'nun, karda dışarı çıktığı ve kendini zorladığı ortaya çıktı. Futbol hayatını tehlikeye atan Sambacı'nın, en az 6 hafta forma giyemeyeceği, sezonu kapama riski de bulunduğu belirtildi

Takımda neredeyse 10 oyuncunun yaşadığı fıtık problemiyle karşı karşıya kalan Felipe Melo, 3 haftadır uygulanan tedavi ile sahadaki yerini alıyordu. Balıkesir maçında ayak bileğine darbe alan yıldız futbolcu, Sivas’a götürülmesine rağmen son anda sürpriz şekilde kadrodan çıkarılmıştı. İzin ve kar yüzünden yapılmayan idmanlardan sonra perşembe günü salonda gerçekleştirilen antrenmana da çıkamayan, tedavisi evinde yapılan Melo, kendini iyi hissetti ve Sivas’a gitti. Cuma günü yapılan son antrenmanda bu kez diz altında ağrı bulunduğunu söylemesi üzerine oynamamasına karar verilmişti.

Fıtıkta kopma olabileceğinden endişe eden kulüp doktoru Yener İnce’nin isteği üzerine Hamza Hamzaoğlu’nun Melo’yu oynatmadığı belirlendi. Kopan parçanın sinirlerine baskı yapmasından dolayı büyük ağrılar çeken Melo’nun dün MR’ı çekildi ve acil olarak ameliyat kararı aldı.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Hadımköy’de oturan Melo’nun evinin olduğu yerde karın çok yağması ve Sambacı'nın karda yürümesinin de fıtıktan parça kopmasında etkili olduğu ortaya çıktı.

Bu arada Liv Hospital’da Prof. Dr. Hakan Oruçkaptan tarafından ameliyat edilen Melo’nun, 2012-2013 sezonunda teşhis edilen fıtık sorununa rağmen neden dün ameliyat olması “Her futbolcunun fıtık sorunu var. Ancak Melo’nun fıtığı yeni patlamış. Bu yüzden acil ameliyata alındı” diye açıklandı.

ÇİKOLATA İLE ÜÇ HAFTA!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sporcu sağlığının şampiyonluktan da önemli olduğunu belirterek, “Bize nazar değdi” dedi. Brezilyalı futbolcu ile ameliyat sonrasında bir araya geldiklerini ve esprili bir görüşme yaptıklarını anlatan Albayrak, “Benden çikolata istiyor. Şimdi muhakkak çikolata yetiştirmem lazım. ‘Çikolata yersem üç haftada iyileşirim’ dedi” ifadelerini kullandı.

Ali Dürüst ise “Melo yalnız teknik olarak değil kalben bize etki eden bir oyuncumuz. Diğer arkadaşları da onun yerini dolduracaklardır” diye konuştu.

Melo’nun 10 gündür ağrı çektiği, buna rağmen fedakârca oynamaya devam ettiği ifade edildi.

Melo’nun eşi Roberta, instagram'dan, “Her zaman Tanrı’ya güveniyoruz. O her şeyi biliyor!!! Savaşçımız, daha güçlü geri dönecek” diye yazdı, ameliyattan sonra eşini öptü.

Brezilyalı yıldızı, Olcan Adın ve Selçuk İnan’ın yanısıra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da ziyaret etti.

Haberin Devamı