Spor Melo'dan Emre'ye penaltı jesti

Melo'dan Emre'ye penaltı jesti

Paylaş
Melo'dan Emre'ye penaltı jesti

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, Bursaspor maçında Emre Çolak'a penaltıyı kullanmasına izin vermesiyle ilgili olarak, "100. maçı olduğu için ona ödül vermek istedim. Benim için Emre, Galatasaray'ın geleceğidir" dedi

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki GsStore mağazasına eşi Roberta, çocukları Davi, Luke, Linyker ve kızı Pietra ile birlikte gelerek alışveriş yapan Felipe Melo, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Melo, Bursaspor maçında Emre Çolak’a penaltıyı kullanmasına izin vermesiyle ilgili olarak, "100. maçı olduğu için ona ödül vermek istedim. Benim için Emre, Galatasaray’ın geleceğidir. Galatasaray’a geldiğimde, Avrupa’da hiç yaşamadığım, Florya’da öğrendiğim en önemli fark, Galatasaray’da nesilden nesile geçen bir sevgi bağı, takımdaşlık ruhu ve kültürü var. Galatasaray’da hizmet, sadece pas vermek, gol atmak değil, alttan yetişen gençlere örnek olup, destek vermektir" diye konuştu.

Brezilyalı futbolcu, çocuklarının çok iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu da belirterek, "Eşim, 3 oğlum ve 1 kızım çok iyi Galatasaraylılar. Onların içlerinde beslediği Galatasaray sevgisi ile de gurur duyuyorum. Çocuklarımın hepsi Metin Oktay’ın kim olduğunu, Galatasaray’daki önemini ve ruhunun ne ifade ettiğini biliyor. Kendileri merak edip bana sordu, ben de onlara Metin Oktay gibi büyük bir efsaneyi anlattım. Metin Oktay iyi bir insan olmak için de iyi bir figür ve gerçek bir kahramandır" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı