Gündem 'Memati' ve 'Abdülhey' can aldı

'Memati' ve 'Abdülhey' can aldı

Paylaş
'Memati' ve 'Abdülhey' can aldı

'Memati' ve 'Abdülhey' can aldı

Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’ne bağlı Tekeoğlu Köyü'nde, komşusunun kavga eden 2 boğasını ayırmaya çalışan 71 yaşındaki Hasan Ak, boğaların kendisine saldırması sonucu boynuz darbeleriyle öldü.

Haberin Devamı

Tekeoğlu Köyü'nde oturan Hasan Ak, evlerinin bulunduğu bahçede otlayan komşusunun 4 boğasından 2’sinin birbiriyle kavgaya tutuştuğunu gördü. Ayırmaya çalıştığı boğalar, kavgayı bırakıp Hasan Ak'a saldırdı. Aldığı boynuz darbeleri ile düşen Ak’a yerde de saldıran azgın boğalar, defalarca boynuz darbeleri vururak yaşlı adamı öldürdü.

Azgın boğalar, çevreden yetişen vatandaşların uzun süren uğraşları sonucu yakalanıp ahıra kapatıldı. Boğaları ayırmaya çalışırken boynuz darbeleriyle canından olan Hasan Ak’ın cesedi ise otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

4 boğanın adlarının ‘Kurtlar Vadisi’ dizisi karakterlerinden ‘Memati’, ‘Polat’, ‘Abdülhey’ ve ‘Kazım’ olduğu, Ak’a saldırarak ölümüne neden olan boğaların ise ‘Memati’ ve ‘Abdülhey’ olduğu öne sürüldü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hüseyin DOĞAN/TAŞKÖPRÜ (Kastamonu), (DHA)

Haberin Devamı