Yaşam Meme kanserinin en yaygın belirtileri

Meme kanserinin en yaygın belirtileri

Paylaş
Meme kanserinin en yaygın belirtileri

Meme kanserinin belirtileri hiç bu kadar net anlatılmamıştı! İşte her bir belirtiyi anlatan en "ilginç" fotoğraf

Erin Smith Chieze adında bir Facebook kullanıcısı, gönderisinde sıradan bir şey söylemek yerine meme kanserinin belirtilerini dikkat çekecek bir yöntemle gösterdi.

Yan yana dizilmiş 12 farklı limonun yer aldığı bu fotoğrafın bu kadar popüler olmasının sebebi ise her bir limonun en yaygın meme kanseri belirtilerini anlatması.



Kendisinin de kanseri atlattığını belirten Erin Facebook hesabından meme kanseri ile ilgili olan tecrübesini de paylaştı. “Meme kanseri hakkında genel şeyleri biliyordum; evde kendi kendine muayene yöntemlerini gibi.

Ancak bu fotoğrafla gözüm daha iyi açıldı. Sıradan paylaşımlar ve söylemler yerine böyle bilgilendirici şeylere ihtiyacımız var. Paylaşın ve kadınlarımızı konu hakkında bilinçlendirin” dedi.

Erin’ın paylaştığı fotoğraf meme kanseri tedavisinde erken teşhisin önemini vurgulamak amacıyla başlatılan ‘Limonlarınızı tanıyın’ başlığıyla World Wide Breast Cancer tarafından internete servis edildi. Fotoğraf sayesinde hem erkek hem de kadınlarda meme kanserinin erken teşhisi kolaylaşıyor.

Haberin Devamı