Candaş Tolga Işık MEMLEKETİMDEN İNSAN MANZARALARI
HABERİ PAYLAŞ

MEMLEKETİMDEN İNSAN MANZARALARI

Haberin Devamı

Hatay’da muhabir bir vatandaşa soruyor: Angeline Jolie’yi tanıyor musunuz? Vatandaş cevap veriyor: “Basından tanıyoruz yüzyüze tanışıklığımız yok.”

* * *

Habertürk TV’nin Yozgat’ta kahvehanede yaptığı seçim röportajına katılan bir vatandaş soruları yanıtlarken canlı yayında okey attı!

* * *
[[HAFTAYA]]

Seçim gezileri sırasında Malatya’da konuşan Başbakan Erdoğan “Malatya’nın nüfus artış oranı binde 5... Büyükşehir olmak istiyorsanız 2013’e kadar 10 bin eksiğinizi giderin” dedi.

* * *

2007’de bir önceki genel seçimlere göre oyunu yüzde 1,45 arttırdığı için kendisini “başarılı” ilan eden Baykal, CHP’nin oyunu yüzde 5 arttıran Kılıçdaroğlu için “Ortada bir başarı yok” dedi.

* * *

ÖSYM, YGS’de cevap anahtarları kaybolan 4 genç için yeniden sınav yaptı. ÖSYM’nin bu 4 kişilik sınavda hiçbir hata yapmaması gözden kaçmadı! Bu arada ÖSYM Başkanı Prof. Ali Demir yaklaşan LYS için “Bütün adaylara eşit, adil, kaliteli ve güvenli bir sınav olacak” dedi!

* * *

12 Haziran 2011’deki genel seçimlerde her iki kişiden biri AKP’ye oy verdi. Sorum şu: Sizce Bahçeli mi, Kılıçdaroğlu mu?

* * *

Eskişehir Arkeoloji Müzesi’nin açılışının yapılacağı gün, çıplak Herkül heykelinin kaldırıldığı iddiaları üzerine Müze Müdürü Dursun Çağlar: “Tam da o gün heykelin üzerinde durduğu kaide çöktü, geçici olarak kaldırdık!” dedi.

* * *

Okuyucular soruyor: “Niye daha uzun yazılar yazmıyorsun?” Cevap veriyorum: Türkiye’yi anlatmak için bu kadarı yetiyor!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder