Spor Menajerlere uyarı gelecek!

Menajerlere uyarı gelecek!

Paylaş
Menajerlere uyarı gelecek!

Fenerbahçe yönetimi, Semih, Lugano ve Gökhan Gönül'ün son dönemlerde sürekli transferle gündeme gelmesinden şikayetçi

Fenerbahçe'de son dönemlerde Lugano, Gökhan Gönül ve Semih hakkında çıkan transfer haberleri, yönetim ve teknik kadronun tadını kaçırdı.

Ligin ikinci yarısında elde ettiği seri galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturan ve şampiyonlukta en şanslı takım haline gelen sarı-lacivertli ekipte, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Semih ile sözleşmeleri devam eden Lugano ve Gökhan Gönül'ün Avrupa kulüpleri ile flörtü öfke çekti.

MENAJERLER UYARILACAK

Sarı-lacivertlilerde menajer kıskacına giren bu üç oyuncuya yönetim ve Aykut Kocaman'dan ciddi uyarı geleceği öğrenildi. Fenerbahçe Kulübü, söz konusu oyuncuların menajerleri ve futbolcuların kendileri ile yapacağı görüşmede, lig bitene kadar herhangi bir transfer faaliyetine girmemelerini isteyecek.

MOTİVASYONU ENGELLER DÜŞÜNCESİ

Yönetimden yeni sözleşme görüşmeleri için masaya oturma daveti bekleyen Semih ile bazı Avrupa kulüplerinin transfer listesinde olduklar iddia edilen Lugano ve Gökhan Gönül'ün sürekli bu konu ile gündeme gelmesinin, öncelikle oyuncuların kendi dikkatlerini sonra da takım motivasyonunu engelleyeceği kanısıyla böyle bir hamleye gerek görüldüğü bildirildi.

JORGE MENDES, GÖKHAN'IN MENAJERİ

Bu arada Gökhan Gönül, yaptığı açıklamada, menajerlerinden birinin artık Jorge Mendes olduğunu söyleyip, bu işi Türk menajer Ahmet Bulut ile götüreceklerini belirtti.

Başarılı oyuncu İspanya ya da İngiltere'ye transfer olma konusunda herhangi bir görüşü ve tercihi olmadığını söylerken, "Önce Fenerbahçe ama hayırlısı neyse o olsun.." demekle yetindi.

Haberin Devamı