Gündem Menderes Nehri Birol'u vermiyor

Menderes Nehri Birol'u vermiyor

Paylaş
Menderes Nehri Birol'u vermiyor

Büyük Menderes Nehri'ne düşen otomobildeki yeni evli çiftten damat Birol Baskın'ı arama çalışmalarından sonuç alınamadı

Denizli Afet Acil Durum Müdürlüğü Yönetim Şube Müdür Vekili Doğan Tufan, Büyük Menderes Nehri’ne düşen otomobildeki yeni evli çiftten damat Birol Baskın’ı bulmak için 22 kişiyle 40 kilometrelik alanda çalışma yaptıklarını ancak henüz sonuç alamadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Tufan, aramanın beşinci gününde kazanın meydana geldiği Sarayköy ilçesi Köprübaşı köyü yakınlarındaki köprünün çevresinde yapılan aramaların sonuçsuz kaldığını, regülatörün bulunduğu Aydın’ın Buharkent ilçesinde aramalara devam edildiğini bildirdi.

Çalışmaları kolaylaştırmak için Menderes Nehri’ndeki su seviyesinin azaltıldığını belirten Tufan, "Nehre düşen otomobildeki yeni evli çiftten damadı bulmak için 3 ekipte bulunan 22 kişiyle 40 kilometrelik alanda çalışma yaptık, ama netice yok. Bugün çalışmalarımıza İzmir’den gelen 2 dalgıç polis de katıldı. Ekipler farklı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

İzmir, Aydın ve Denizli’den gelen ekiplerle arama çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğüne değinen Tufan, "Yarına kadar bulamazsak ekibe yeni gruplar katılacak. İnşallah en kısa zamanda ortaya çıkarırız" diye konuştu.

Haberin Devamı

İzmir’den Denizli’ye aile ziyarete giden yeni evli çiftin bulunduğu otomobil, 23 Haziran Perşembe gecesi Sarayköy ilçesi yakınlarında virajı alamayarak Büyük Menderes Nehri’ne düşmüş, Nilay Baskın kurtulmuş, Birol Baskın ise kaybolmuştu.

20 GÜNLÜK ÇİFTİ ÖLÜM AYIRDI