Bilim - Teknoloji Merakla beklenen oyun Türkiye'ye giriş yaptı
Paylaş
Merakla beklenen oyun Türkiye'ye giriş yaptı

Pearl Abyss’in hazırladığı popüler MMORPG oyunu, dijital oyun dünyasını bir araya getiren fuarda Türkiye faaliyetlerini resmen başlattı

Pearl Abyss, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12.’si düzenlenen dijital eğlence ve oyun fuarı GameX’te, MMORPG oyunu Black Desert Online’ın Türkiye’ye resmen giriş yaptığını açıkladı.

Şirketin COO’su James Heo, yaptığı açılış konuşmasında oyunculara şu şekilde seslendi:

“Burada bu sahnede sizlerden biri olarak bulunuyorum. Yıllar önce şirketimizin kurucusu Kim Daeil bir hayal kurmuştu. Sizin gibi, benim gibi oyuncuların hayalindeki dünyayı yaratmak. Bildiğiniz gibi, bu hayal dünya çapında 8 milyon oyuncuyu da peşinden sürükledi. Ve hep birlikte dev, her gün büyüyen bir aile, bir klan olduk.”

Yarışlar ve turnuvalar düzenleniyor

Black Desert Online, burada Geekyapar’dan Can Sungur, Jahrein, Pinti Panda gibi isimleri konuk ederken, cosplay alanı, etkinlik alanı ve deneme alanı olarak ayrılan bölgelerde Multiplayer’ın ünlü ismi Merthan Yalçın’ın sunumuyla yarışlar ve turnuvalar düzenliyor.



Özel erken erişim paketleri de çıktı

Black Desert Online 6 Eylül 2017 tarihinde, Pearl Abyss Türkiye’nin resmî sayfalarında özel paketlerini satışa sundu. Efsanevi, Özel ve Sınırlı paketleri alan oyuncular, MMORPG oyuncuları için çok önemli ek özelliklerden herkesten önce yararlanabilecek.

Erken Erişim paketleri, oyuncuların senelerdir kullandıkları, kendilerine özel isimleri herkesten önce rezerve etmelerini, oyun içi binek, evcil hayvan, zırh, silah ve kostüm takımlarına sahip olabilmelerini, aile adlarını belirleyebilmelerini ve Black Desert’ın devasa büyüklükte, göz alıcı grafiklerle yaratılmış farklı evrenini kuran “atalardan” biri olmalarını sağlayacak.



Oyunun Kapalı ve Açık Beta süreçlerine katılacak olan paket sahipleri, “Fatih” gibi bir defaya özel alınacak ön adlara da sahip olacak ve Black Desert evreninin ilk kâşifleri olacaklar.
Black Desert Online, GameX 2017’de dört gün boyunca ücretsiz oynanabilecek.

Black Desert Online hakkında

Koreli şirket PearlAbyss tarafından geliştirilen, yine kendisine ait olan ve en gelişmiş grafik motoru olan Black DesertEngine’i kullanan Black Desert Online, gerçeğinden ayırt edilemeyen detaylı karakterler yaratma, ticaret, üretim ve görev alt sistemleri, bilgi ve deneyime dayalı karakter geliştirme metoduyla oyun dünyasında büyük ses getirmişti.

Black Desert Online’ın en dikkat çekici özelliği, oyuncuların karakter gelişimlerini keşif, deneyim ve bilgiye dayalı, yenilikçi bir yolla yapmalarını sağlamasıdır. Black Desert dünyasında, oyuncular kuşandıkları silah ve zırhlarla değil, dövüştükleri yaratıklardan edindikleri deneyimle, konuştukları karakterlerden aldıkları bilgilerle güçleniyorlar. Oyuncular koştukları mesafeler, tanıdıkları yük gibi aktiviteler hesaplanarak, zamanla gelişiyor ve bu MMORPG türü için bir ilk kabul ediliyor.

Haberin Devamı