Ekonomi Mercedes-AMG GT C RoadSter,Porsche’a karşı!

Mercedes-AMG GT C RoadSter,Porsche’a karşı!

Paylaş
Mercedes-AMG GT C RoadSter,Porsche’a karşı!

Mercedes-AMG birlikteliğinin son ürünü GC C RoadSter hakkındaki bazı haberleri sizinle paylaşmıştık. Şimdiyse, otomobil tüm performansını ortaya koyuyor.

Mercedes nihayet AMG GT C Roadster modelini otomobil severlere tanıttı. Kısa süre önce düzenlenen otomobil fuarlarında sahne alan bu özel otomobil standart hali ile 469 Hp güç değerine sahip. GT modelini gücü ise 547 beygir gibi muazzam bir seviyede.

7 ileri çift kavrama şanzımanla kombine edilen AMG GT C Roadster 0-100 hızlanmasını 3.7 saniyede tamamlıyor. Standart modelin maksimum hızı 316 Km/saniye iken GT RoadSter 340 kilometre hıza, görece olarak kolaylıkla ulaşabilir.

Mercedes GT Roadster 0-100 hızlanmasını 3.8 saniyede tamamlıyor. Yumuşak açılabilir tavan 50 Km/s hıza kadar 11 saniye içerisinde açılabiliyor. Ancak satırlar da vurguladığımız gibi, sistem 50 kilometre/saatin üstünü kabul etmiyor.

Akıl Almaz Fiyatlar


Alman otomobil devinin yeni modeli, lüks-spor otomobil dünyasında Porsche modellerine karşı zirveye oynayacak. Kara roketinin ülkemizdeki fiyatı ise 998.000 TL olarak belirlendi.

Microsoft Surface Studio AiO bilgisayar duyuruldu!

Haberin Devamı