Spor Mercedes-Benz Bahar Rallisi başladı

Mercedes-Benz Bahar Rallisi başladı

Paylaş
Mercedes-Benz Bahar Rallisi başladı

Mercedes-Benz Türk'ün bu yıl 25. yılını kutlayan Klasik Otomobil Kulübü'nü destekleyerek gerçekleştirdiği "Mercedes-Benz Bahar Rallisi", bugün saat 11.00'de Viaport-Crowne Plaza Kurtköy önünden başladı

Klasik Otomobil Kulübü yetkilileri, Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan ve yan sponsorların tenin ilk günü, Anadolu Yakası’nda izlenecek rotanın sonunda Acarkent Coliseum’da tamamlanacak.

Haberin Devamı

Mercedes-Benz Türk’ten destek Açılış toplantısında Mercedes-Benz’in 129 yıllık geçmişine değinen Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan (solda), 25 yıldır faaliyet gösteren Klasik Otomobil Kulübü’yle işbirliği yolunda bu yıl ilk adımı attıklarını belirterek karşılıklı sahip olunan güçlü geçmişe paralel “Mercedes-Benz Bahar Rallisi”ni düzenlediklerini belirtti.

Bekdikhan, Mercedes-Benz klasik araçların uluslararası arenada da uzun yıllardır birbirinden farklı ralli organizasyonlarında varlıklarını sürdürdüklerinin de altını çizerek tüm “Mercedes-Benz Bahar Rallisi” katılımcılarına keyifli bir hafta sonu diledi.

80'DEN FAZLA KLASİK OTOMOBİL KATILIYOR

Klasik araçlardan rengarenk görüntüler 80’den fazla klasik otomobilin hem bir arada renkli bir görsel şölen yaşatacağı hem de rotalarını tamamlamak için yarışacakları “Mercedes-Benz Bahar Rallisi”, İstanbul ve çevresinde toplam 350 km’lik bir parkurda ve 7 özel etapta gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Rallinin ikinci günü ise yarın 11:00’de Fenerbahçe’den başlayacak, Beykoz Cumhuriyet Köyü’nü kapsayan parkur, saat 16:00’da yarışa start verilen Viaport - Crowne Plaza Kurtköy’de bitecek.

Rengarenk bir görsel şölene sahne olacak “Mercedes-Benz Bahar Rallisi”ne Klasik Otomobil Kulübü üyelerinin yanı sıra çok sayıda izleyici de eşlik edecek.

BAĞDAT CADDESİ'NDE GEÇİŞ YAPACAKLAR

Bu nostaljik atmosferin bir parçası olmak ve birbirinden değerli otomobilleri yakından görmek isteyenler Pazar günü 11:30 – 12:30 saatleri arasında gerçekleşecek Bağdat Caddesi geçişini izleyebilecekler.Mercedes-Benz’e özel bir etabın da düzenleneceği rotada en iyi zamanda ralliyi tamamlayarak dereceye giren ekipler, 19 Nisan 2015 Pazar akşamı Viaport - Crowne Plaza Kurtköy’de düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.