Ekonomi Mercedes C serisi ile yolların hakimiyetine niyetli!

Mercedes C serisi ile yolların hakimiyetine niyetli!

Paylaş
Mercedes C serisi ile yolların hakimiyetine niyetli!

Mayıs ayında C 180 Coupe versiyonuyla tanıştığımız bu şık Mercedes, gamında C 300 Coupe test aracımız güçlü motoru ve performansıyla öne çıkıyor.

İlk bakışta aracın sedan kardeşinden daha sportif bir çizgiye sahip olduğunu ve yine sedan kardeşi gibi S Serisi’nden izler taşıdığının altını yeniden çizmek gerektiğini düşünüyoruz. Selefine göre daha yumuşak hatlara sahip araç, yenilenen kristal görünümlü kaplamaya sahip ızgara, yeni ön tampon ve far bloğuyla birlikte daha agresif bir görünüme sahip.

Arka bölümde S Coupe modelini anısteriyor.
İçeride ise sizi minimalist bir yapı karşılıyor. Konsol çok daha güncel ve modern olarak biçimlendirilmiş. eni orta konsolun en üst kısmında dokunmatik dijital bir ekran yer alırken, altında üç adet yuvarlak havalandırma ızgarası, klima ve müzik sistemi kumanda bölümleri yer alıyor.

7G-Tronic Plus şanzıman sistemini kumanda eden vites kolu ise yine direksiyonun sağ üst tarafına entegre edilmiş. Ortadaki dokunmatik kumanda bölümünün sol tarafında Eco, Comfort, Sport, Sport+ ve Individual sürüş modları arasında seçim yapabileceğiniz

Silindir hacmi 1991 cc olan aracın azami gücü 245 HP – maksimum torkı 370 Nm olarak belirlenmiş. Üst düzey 7GTronic şanzıman ile performans rüyalarımızda tanık olduğumuz düzeylerde Son Hızı 250 km/saat olan Mercedes, 0-100 km/saat hızlanma aralığı ise yalnızca 6 saniye…

Eh böyle bir konfor-spor-lüks yetenek melezi Mercedes’in fiyatının ucuz olmasını beklemek mantıklı olmazdı. Mercedes-Benz, C 300 Copue için 280.000 TL değer biçmiş.

Plasystation 4 , 4.01 Sistem Güncellemesi Yayınladı

Haberin Devamı