Hakan Çelik Mercedes GLA yenilendi
HABERİ PAYLAŞ

Mercedes GLA yenilendi

Haberin Devamı

Alman üreticinin kompakt SUV modelindeki temsilcisi daha dinamik tasarım ve donanımlarla satışa sunuldu.

İlk kez 2013’te tanıtılan ve Mercedes Benz’in ilk kompakt SUV modeli olan GLA, sınıfına tamamen yeni bir yaklaşım getirmekle kalmadı, kısa sürede kendi segmentinin en beğenilen modellerinden biri olarak öne çıktı. Sportif ve dinamik tasarımı, kullanım kolaylığı ve kapsamlı kişiselleştirme seçenekleri sunan Mercedes Benz GLA, Mayıs 2017 itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

DAHA RAHAT HAREKET İMKANI

Standart olarak konforlu bir süspansiyonla donatılan GLA’da, AMG tasarım konseptiyle birlikte isteğe bağlı olarak daha alçak bir sportif süspansiyon sunuluyor. Yine isteğe bağlı olarak sunulan off-road konforlu süspansiyon ise 30 milimetre daha yüksek bir gövde sağlıyor. Artan yerden yükseklik arazi şartlarında daha rahat hareket etme imkanı sunuyor.

Mercedes GLA yenilendi
Mercedes-Benz kompakt otomobil ailesinin beş modeli (A-Serisi, B-Serisi, CLA, CLA Shooting Brake, GLA) için hazırlanan ‘Grow up’ projesi kapsamında 100’den fazla hareketli fotoğraf dizisi, 90’ı aşkın yaşam tarzı ve ürün fotoğrafları ile bu yılın sonuna kadar yeni neslin öyküleri anlatılacak.


185 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Her zaman olduğu gibi araç güvenliği Mercedes-Benz GLA’da da en önemli özellik. Yenilenen GLA’da ‘Aktif Fren Yardımcısı’ standart olarak sunuluyor. AMG GLA 45 4Matic modelinin 2 litrelik motoru 381 beygir güç üretiyor. Yenilenen Mercedes Benz GLA Türkiye’de 185 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

DÜNYANIN EN GÜÇLÜSÜ

SUV’a adını veren Amerikalı marka Jeep, dünyanın en güçlü ve en hızlı seri üretim dört çeker arazi aracı ile pazarda iddiasını ortaya koyuyor. Supercharger beslemeli 6.2 litre hacimli V8 motorla donatılan 707 beygirlik Jeep Grand Cherokee Trackhawk performansıyla spor otomobillere meydan okumaya hazırlanıyor. 0’dan 100 kilometre hızlanmasını 3.5 saniyede tamamlayan Trackhawk, 96 kilometreden 0 kilometre fren testini 34.7 metrede tamamlıyor.

Mercedes GLA yenilendi
Amerika’da üretilen Jeep Grand Cherokee Türkiye’de Koç Otomotiv Grubu tarafından satışa sunuluyor.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk, motorun gücünü yansıtan bir dış tasarım özelliğine sahip. Araç, SRT hariç diğer Grand Cherokee versiyonlarına göre 2.5 santimetre daha alçak bir yürüyen aksam ile yollara çıkıyor. Cherokee’nin iç mekanı da yüksek performans ve yarış ruhuna uygun şekilde dizayn edilmiş.

TOYOTA'DAN MODEL YENİLEME KOLAYLIĞI

Toyota, düşük taksitli ve cazip ödeme seçeneği sunan ‘Toyota Flex’ uygulamasını devreye aldı. Uygulama ile Taksitle bir Toyota alanlar, belirledikleri vade sonunda balon ödeme yapmak yerine isterlerse araçlarını takas yoluyla yenileyebilecek ve 48 aya kadar yeniden taksitlendirebilecekler.

Mercedes GLA yenilendi

Yalnızca bireysel müşteriler için geçerli olacak uygulama ile tüm Toyota modellerine sahip olmak kolaylaşacak.

İŞLEMLER ÇOK KISA

Toyota Flex’ten yararlanmak isteyenler, Toyota’nın Türkiye’ye yayılmış 56 plazasında, işlemlerini kısa sürede gerçekleştirebilecekler.

KODIAQ'A 5 YIL

Skoda’nın Türkiye pazarında satışa sunduğu yeni SUV modeli Kodiaq, Euro NCAP çarpışma testlerinde en yüksek derece olan 5 yıldızı aldı. Yeni Kodiaq, testte yetişkin yolcu, çocuk, yaya koruması ve güvenlik ekipmanları kategorilerinde üst düzey performans sergiledi.

YÜKSEK GÜVENLİK

Kodiaq’taki sayısız güvenlik asistanlarının yanı sıra dokuz adete kadar çıkarılabilen hava yastığı ve daha rijit gövde, mümkün olan en iyi korumayı garantiliyor. Skoda Kodiaq’ta, radar ve sensör bazlı birçok kamera sistemi de güvenlik için kullanılıyor.

Mercedes GLA yenilendi

ÜST DÜZEY DONANIM

Ön bölge asistanı, sürücü yorgunluk tespit sistemi, çoklu çarpışma önleyici, yaya algılama özelliğine de sahip şehir içi acil fren desteği gibi özellikleri dikkat çekiyor. Kodiaq’ta hız sabitleyici, şerit takip asistanı, arka trafik uyarı sistemi gibi özellikleri almak da mümkün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder