Ekonomi Mercedes pazar payını artırdı

Mercedes pazar payını artırdı

Paylaş
Mercedes pazar payını artırdı

Mercedes Benz dört yılda olduğu gibi, küresel ekonomik kriz yaşanmasına rağmen 2009 yılında pazar paylarını artırdı

Mercedes Benz Türk AŞ Hafif Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Müdürü Tufan Akdeniz, yaptığı konuşmada, meslek hayatındaki en keyifli günlerinden birini yaşadığını belirtti.

Mercedes Benz olarak müşterileriyle birlikte çözüm ortağı olmak istediklerini kaydeden Akdeniz, geçen yılın kendi firmaları ve araç satışı açısından oldukça başarılı geçtiğini vurguladı. Akdeniz, şöyle konuştu: "2009 yılını da son dört yılda olduğu gibi pazar payımızı artırarak kapattık. Büyüklerimiz ticari araç alım satışını, filin doğumuna benzetirler.

Müşterilerimizle çözüm ortağı olabilmek çok büyük bir sorumluluk ve büyük çaba gerektiriyor. Bu işlere uzun vadeli bakarsanız işin her yönüyle çalışmanız lazım. Diana Turizm ile daha ilk günden itibaren açık defter çalıştık. Önce müşterimizin nasıl bir araçla çalışması gerektiği yönünde araştırma yaptık.

Araçların nerede kullanılacağını belirledik. Diana Turizm Şirketi Antalya turizminin kalbi, turizm sektörünün önderlerinden biri. Diana Turizm şirketinin bizim araçları kullanması bizim için bir gurur. Bizim için pazarda örnek oluşturacak."

Haberin Devamı