Türkiye (Son Dakika) Mersin'de çıkan yangında iki çocuk hayatını kaybetti

Mersin'de çıkan yangında iki çocuk hayatını kaybetti

Paylaş
Mersin'de çıkan yangında iki çocuk hayatını kaybetti

Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan bir evde, sobanın yanında bulunan çamaşırlar bir anda alev almaya başlayınca yangın çıktı. Evde bulunan 2 çocuk zehirlenerek yaşamını yitirdi

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir evde çıkan yangında biri 5, diğeri 3 yaşında olan iki çocuğun yaşamını yitirdiği olay bu sabah saatlerinde Reşadiye Köyü'nde meydana geldi.

Sabah erken kalkan anne Gülizar Korkmaz, çocukları 5 yaşındaki Aleyna ile 3 yaşındaki Şehmus uyandığında sobayı yaktı. Anne Korkmaz, daha sonra yıkadığı bazı çamaşırları çabuk kurusun diye sobanın kenarına bırakarak evden dışarı çıktı.

SOBA KENARINA KURUSUN DİYE BIRAKTIĞI ELBİSELER TUTUŞTU


İddiya göre annenin bıraktığı çamaşırlardan bazıları yanmaya başladı. Yanan kumaş parçalarından çıkan duman kısa sürede kapısı kapalı olan çocukların yattığı odayı sardı. Evinde yangın çıktığını fark eden anne hemen kapıyı açarak içeri girdi. Dumandan etkilenen çocuklarını odada baygın halde bulan kadının çığlığına çevre sakinleri yetişti.

ÇOCUKLARI KÖYLÜLER HASTANEYE KALDIRDI AMA...



Köylüler yangını kendi imkanları ile söndürdü. 2 çocuk yine köy sakinleri tarafından Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede müdahale edilen çocukların duman zehirlenmesine bağlı olarak yaşamını yitirdikleri belirlendi.

Çocuklarının ölüm haberini alan anne kriz geçirdi. (Habertürk)

Haberin Devamı