Spor Mersin Hantaş'ta seri galibiyet sevinci

Mersin Hantaş'ta seri galibiyet sevinci

Paylaş
Mersin Hantaş'ta seri galibiyet sevinci

Hentbol Erkekler Süper Lig ekibi Mersin Hantaş Sportif'te son 4 haftadır galip gelmenin mutluluğu yaşanıyor.

Sportif direktör Osman Özoğlu, AA muhabirine, yaşadıkları çeşitli sıkıntılar nedeniyle kötü başladıkları ligde, sponsor desteği sayesinde ilk yarı sonuna doğru toparlanmaya başladıklarını vurguladı.

Hırvatistan Milli Takımı’nda da forma giyen Danijel Arapovic’in katılımıyla daha da güçlendiklerini aktaran Özoğlu, ligin ikinci yarısına Maliye Milli Piyango mağlubiyetiyle başlamalarına rağmen sonraki maçları kaybetmediklerini anımsattı.

Trabzonspor ile berabere kaldıklarını, İstanbul Anafen Koleji, Nilüfer Belediyesi ve Ankara İl Özel İdare’yi yendiklerini belirten Özoğlu, şöyle konuştu:

"Dün de İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında kazandık. İkinci yarıda bizim için lig adeta yeniden başladı. Dört haftadır üst üste kazanıyoruz. İyi top oynuyoruz. İlk yarıdaki kara bulutları dağıtarak ligin köklü ekiplerinden biri olduğumuzu gösterdik. Aldığımız galibiyetlerin etkisiyle üst sıralara tırmanmaya başladık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. İstikrarımızın sürmesi için elimizden geleni yapacağız."

AA

Haberin Devamı