Spor Mersin İY'de araba sözü tutuldu

Mersin İY'de araba sözü tutuldu

Paylaş
Mersin İY'de araba sözü tutuldu

Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'e çıkması halinde verileceği taahhüt edilen şampiyonluk armağanı olan otomobiller törenle teslim edildi

Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda düzenlenen törende konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Bank Asya Ligi’ndeki zorlu maratonda futbolcuları hırslandırmak için verdikleri otomobil sözünü unutmadıklarını hatırlatarak, "Yönetim görevimiz dahilinde ne söylediysek yerine getirdik. ’Tribün yapacağız’ dedik yaptık, ’otobüs alacağız’ dedik aldık, şimdi futbolcularımız ve hocamıza verdiğimiz otomobil sözümüzün gereğini yerine getiriyoruz" dedi.

Ali Kahramanlı, şampiyonlukta emeği bulunan fakat otomobil istemeyen bazı futbolculara ise talepleri üzerine otomobil değeri karşılığında para ödediklerini sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör Nurullah Sağlam’a teşekkür ederek Porsche Cayenne otomobilinin anahtarını sundu.

Teknik heyetin belirlediği rapor doğrultusunda şampiyon kadroda yer alan futbolculardan Nurullah, Fatih Egedik, Hasan Üçüncü, Hüseyin Yoğurtçu, Kerem, Şehmuz, Erdal, İlhan, Eser ve Fatih Şen’e ise Mercedes C180 marka otomobillerinin anahtarları yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

Necdet CANARAN-Mustafa İNSAN/DHA

Haberin Devamı