Gündem Mersin'de koca dehşeti

Mersin'de koca dehşeti

Paylaş
Mersin'de koca dehşeti

Tartıştığı karısının başına ateş edip ağır yaraladı, bu kez silahı kendi kafasına dayayıp tetiğe bastı. Kendisi de ağır yaralandı

Mersin'de bir kişi, tartıştığı eşini başından tabanca ile vurarak ağır yaraladıktan sonra aynı silahı kendi kafasına ateşleyerek intihar etmek istedi. Ağır yaralanan karı koca, ayrı ayrı hastanelerde tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Saat 01.00 sıralarında, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nde çalışan Muammer Veriralmaz (50), eşi Fatma Veriralmaz (48) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Çıkan tartışma sonrası öfkesine hakim olamayan Muammer Veriralmaz, kendisine ait ruhsatlı tabancası ile eşinin başına ve vücuduna ateş ettikten sonra aynı silahı kendi kafasına dayayarak tetiğe bastı.

Silah sesini duyan komşularının ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, karı-kocayı evin oturma odasında kanlar içinde buldu. Yaşadıkları belirlenen Muammer Veriralmaz, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne, eşi Fatma Veriralmaz ise Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Çiftin durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 3 boş kovan bulurken, komşuları çiftin sürekli tartıştıklarını söyledi. Çiftin 3 çocuğunun da olay anında evde olmadıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mustafa İNSAN - Mustafa ERCAN / MERSİN, (DHA)