Gündem Mersin'de silahlı kavga: 1 ölü, 4

Mersin'de silahlı kavga: 1 ölü, 4

Paylaş
Mersin'de silahlı kavga: 1 ölü, 4

Mersin'de meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen 2 aile mensubu, sabah saatlerinde Hal Mahallesi’nde karşılaşınca tartışmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla yatıştırılan tartışma sonrasında, taraflar birbirlerini akşam saatlerinde "kozlarını paylaşmak" amacıyla Mimar Sinan İlköğretim Okulu önünde buluşmaya davet etti.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde buluşan taraflar arasında yeniden başlayan ve kısa sürede büyüyen tartışma, tabanca ve pompalı tüfeklerin de kullanıldığı kavgaya dönüştü. Ömer (85), Ramazan (29), Hamdi (31) ve Mehmet Faruk Askay (38) ile Sabri Pişkin (26) çeşitli yerlerinden yaralandı.
Sabri Pişkin kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Ömer, Ramazan ve Hamdi Askay da aynı hastanede tedavi altına alındı. Mehmet Faruk Askay ise Toros Devlet Hastanesine yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Bu arada olayı öğrenen yaralı yakınları Mersin Devlet Hastanesi önünde taşkınlık çıkardı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kalabalığı dağıttı.

Haberin Devamı