Ekonomi Mesa,Beykoz’dan Bodrum’a tam 8 projeye imza attı

Mesa,Beykoz’dan Bodrum’a tam 8 projeye imza attı

Paylaş
Mesa,Beykoz’dan Bodrum’a tam 8 projeye imza attı

MESA, 2017’yi 6 milyar liralık 8 projesiyle tamamlıyor. Şirket, İstanbul, Ankara ve Bodrum’daki projelerini 2017’nin son çeyreğinde peş peşe satışa çıkaracak. 2018’e de yeni proje lansmanlarıyla giriyor olacak.


MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “2017’de 8 ayrı projeye imza attık. Bunlardan -birinin lansmanını yaptık. Büyük bölümünün birkaç ay içinde lansmanını yapacağız. Birkaçının da inşaatına başladık. Ancak basın lansmanlarını yeni yılın başında gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi. MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu ise, “Yeni projelerimiz 800 bin metrekareyi aşan inşaat alanına sahip. Tamamına yakını konut. Projelerimiz, tabanda yaklaşık 3 bin lira, tavanda ise 22 bin lira aralığında değişen ortalama metrekare fiyatları ile oldukça geniş bir yelpazeye hitap ediyor” diye konuştu.

ANKARA’YA 1876 YENİ KONUT

Mert Boysanoğlu, 2017’deki 8 yeni projeyle ilgili olarak şunları söyledi: “MESA KOZ, bu yıl lansmanını gerçekleştirdiğimiz tek proje. Toplam 280 rezidansdan oluşan bu projemize gösterilen yoğun ilgiden çok memnunuz. Otel mantığı ile işletilecek bu projemiz şirketimiz için bir ilk. Ankara Eryaman’daki projemiz MESA Göksu, bin 876 konuttan oluşuyor. Yıl bitmeden lansmanını gerçekleştireceğimiz bu projemizin yapımı ve satışı başladı. Büyükçekmece’deki YeşilYaka projemizin elde ettiği büyük başarı ile planlamalarımızı öne çekerek komşu parselinde YeşilYaka Su projemizi hayata geçireceğiz. YeşilYaka Su, 473 müstakil villadan oluşacak. Beykoz’da lansman hazırlıklarını sürdürdüğümüz iki proje bulunuyor. İlki Boğaz ve orman manzaralı butik bir proje. 80 daireden oluşuyor.



MALTEPE’YE 2 SİTE

Beykoz’daki diğer projemiz de ormana komşu, kentin içinde doğayla bütünleşmiş bir proje ve 219 konuttan oluşuyor. Bodrum’daki projemiz de villa, rezidans daireler ve butik bir otelden oluşan çok özel bir proje. Bu projemizin lansmanını da 2018 başında gerçekleştireceğiz. Maltepe’de de iki projeye imza atacağız; MESA Gökada ve MESA Cadde. E-5’in üst tarafında yer alan MESA Gökada deniz altı katlarından itibaren deniz manzarasına hakim 273 konuttan oluşan bir proje. Maltepe’de Bağdat Caddesi üzerinde yükselecek MESA Cadde ise 253 konut ve butik AVM’den oluşuyor.”

Haberin Devamı