Gündem Mesajı görünce kurşun yağdırdı

Mesajı görünce kurşun yağdırdı

Paylaş
Mesajı görünce kurşun yağdırdı

Arabasını tamire götürdüğü akrabasının karısına gönderdiği mesajı gören adam çılgına döndü

Adana'da sabah saatlerinde kırtasiye toptancısı Aytekin Bakımlı (51), otomobilini tamir ettirdiği akrabası Yaşar Şen'i (48) işyerinin önünde kurşun yağmuruna tuttu. Silah seslerini duyup gelen çevredeki vatandaşlar, Bakımlı'yı yakalayıp polise teslim etti. Gözaltına alınan Aytekin Bakımlı, "Karımın cep telefonuna 'Kızını satıp paramı ödeyin' diye mesaj göndermiş, görünce çıldırdım" dedi.

Haberin Devamı

Aytekin Bakımlı, trafik kazasında hasar gören otomobilini tamir ettirmek için İstiklal Mahallesi'nde oto kaportacılığı yapan Yaşar Şen'e getirdi. Karısının akrabası olan Yaşar Şen ile tamir için 2 bin 100 liraya anlaşan Bakımlı, iş bitince anlaşmaya uymayıp bin 900 lira verdi. Parayı eksik aldığı için sinirlenen Yaşar Şen de, Bakımlı'nın karısı olan teyzesinin kızına cep telefonundan, "Kocan paramı kesti, kızını satıp paramı getir" mesajı gönderdi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5533","5533","201106","5533-2.jpg");

Telefondaki mesajı görüp öfkeden deliye dönen Aytekin Bakımlı, otomobiline atladığı gibi soluğu Yaşar Şen'in tamirhanesinde aldı. Otomobilinden inip, kapı önünde kendisini karşılayan Şen'e kurşun yağdırmaya başlayan Bakımlı, tabancasındaki mermiler bitince, yaralı halde kaçmaya çalışan akrabasının kafasına kabza ile vurdu. Silah seslerini duyup sokağa giren vatandaşlar, Aytekin Bakımlı'yı güçlükle sakinleştirdi. Vatandaşlar koluna girerek olay yerinden uzaklaştırdıkları Aytekin Bakımlı'yı polise teslim etti.

Haberin Devamı

Sol bacak, sol kalça ve baldırından kurşunla,kol ve başından da tabancanın kabzesiyle ağır yaralanan Yaşar Şen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Şen'in tedavisi sürerken, gözaltına alınan Aytekin Bakımlı'nın, "Akraba diye iş yaptırdık. O ise 200 lira için çirkin mesajlar gönderdi. Mesajı görünce çılgına döndüm" dediği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.