Gündem Mesajları ortaya çıktı

Mesajları ortaya çıktı

Paylaş
Mesajları ortaya çıktı

Münevver Karabulut ve Cem Garipoğlu'nun karşılıklı mesajları mahkemede

Münevver Karabulut ile katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun 1300 kez mesajlaştığı ortaya çıktı. Cem bir mesajında Münevver’e “İlk ve sonum ol, istiyorum” diyor. Operatörler mesajları 5 yıl süreyle saklıyor.

Münevver Karabulut: Biliyor musun beni ilk sen öptün

Habertürk gazetesi, Cem Garipoğlu ile kurbanı sevgilisi Münevver Karabulut’un cep telefonu mesajlarına ulaştı. Münevver, bir mesajında “Bize nazar değecekmiş gibi hissediyorum” derken, hayatında ilk kez öpüştüğünü ise Cem’e şu sözlerle ifade ediyor: “Biliyor musun! Beni ilk sen öptün, ilkimsin sen benim.”

Mustafa Şekeroğlu imzalı habere göre, 2009 yılının 3 Mart akşamı İstanbul Etiler’deki bir çöp kutusundan başı gitar kutusunda vücudu ise bir valizde bulunan liseli Münevver Karabulut ile katili olduğu ortaya çıktıktan tam 197 gün sonra yakalanan Cem Garipoğlu, cep telefonlarından yaklaşık 1300 kere mesajlaştı. Polis, iki sevgilinin mesajlarına ulaşmak için, kullandıkları GSM operatörüne mahkeme kararıyla başvurdu. GSM operatörlerinin 5 yıl süreyle sakladığı öğrenilen mesajları ele geçiren polis, bunlardan çok önemli ipuçları elde etti.

‘RÜYAMDA SENİ GÖRDÜM’

Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu’na gönderdiği bir mesajında “Nasılsın Cem iyi misin? Dün gece rüyamda gördüm de seni merak ettim” diyerek kaygısını ifade ediyor. Karabulut bir başka mesajında ise “Bayramda mesaj attım, bayramını kutladım, cevap bile atmadın. 3 hafta niye bekledin diyosun. Sen kaç kere aradın? Gece rüyamda gördüm merak ettim. Konuşma tarzın hoş değildi” diyor. Genç kızın bir sonraki mesajı ise “Seninle konuşup halletmemiz gereken şeyler var, ama telefonda değil. Mesajıma cevap atmadın o yüzden aramıştım, aramışken de bi ay sonra sesini duymuş oldum” ifadesi yer alıyor.

CEM’İN KIZ KARDEŞİNİ TANIYOR

Münevver Karabulut’un Cem’in küçük kız kardeşi Saadet’i tanıdığı anlaşılan mesajlardan birinde Cem Garipoğlu, “Seve seve dinlemek isterim ama saat geç oldu. Saadet’in uyuması lazım. Çabuk büyüyüp abla olabilmesi için dimi” diyor. Münevver ise “Çok tatlı Saadet... Ama sesim tam çıkmıyor, kedi gibi şarkısını unutmasın, yarın uzun uzun dinlerim konuşuruz Saadet ile. Çok sevdim ama, cidden Allah bağışlasın” yanıtını veriyor.

‘Sanki bize nazar değecek’

MÜNEVVER: “Maç izledim moralim çok bozuldu püff... Döveceğim seni. Benden yana olman gerekirken FB’yi tutuyorsun. Çok ayıp Cem Bey.”

CEM: “Valla ben her zaman sevdiğim insanın yanında olurum. Güçlü olsun veya olmasın...”

MÜNEVVER: “Ben doğduğumdan beri GS’liyim, değişmem asla.”

CEM: “Ama sen futbol hastası değilsin, bu ayrı.”

MÜNEVVER: “Cem tamam bişi demiyorum maç yüzünden tartışmayalım.”

CEM: “Affedilecek bişi yok ortada canım.”

MÜNEVVER: “Evet her şeyi ciddiye alıyorum, çünkü seni ciddiye alıyorum.”

MÜNEVVER: “Doğru söyle şu ana kadar ne söyledin de bana pişman oldun. Bişi soracağım, ama bana kızma söz mü? Nazara inanır mısın hiç?”

CEM: “Boğazım ağrıyor, hem de yatıyorum canım. Yorulma sen yarın konuşuruz. Yerim seni.”

MÜNEVVER: “Evet öyle oluyor. Tahmin etmiştim inanmadığına.”

CEM: “Mesajda tam anlatamam ama kötü göze inanırım bazen... Nazara da.”

MÜNEVVER: “Sonra anlatırım, şey için sordum aslında... Sanki bize nazar değecekmiş gibi hissediyorum...”

CEM: “Canım yatıyorum ben, boğazım da ağrıyor. Geç de oldu yoksa niye aramamanı isteyim ki?”

MÜNEVVER: “Dövücem seni diyorum boşa değil... ‘Münevver’ deme bana, ‘bebeğim’ de... Adımı söylediğinde bana kızdın gibi geliyor, böyle soğuk.”

CEM: “İçinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran o zaman canım.”

CEM GARİPOĞLU: İlk ve sonun olmak istiyorum

Münevver Karabulut’un Cem Garipoğlu ile buluşup eğlence merkezi Şamdan’a gittiği gecenin heyecanı da mesajlarda kendini gösteriyor. Cem, gönderdiği mesajında “En son buluştuğumuzda gelemezsem bir akşam dışarı yemeğe çıkarız demiştim, hatırlıyor musun?” diye soruyor. Münevver de “Sınavlarım var bu hafta gerçi ama sana da uyarsa yarın akşam gidebiliriz” diyor. “Bilmem karar veririz birlikte” karşılığını veren Cem’e, Münevver, “Aşkım yarın elbiseyi unutma. Ayy!.. Şamdan’a gidicez gibi gözüküyor. Çok heyecanlandım valla... Teşekkür ederim canım. İyi geceler, tatlı rüyalar” yazarak mutluluğunu dile getiriyor. Sık sık mesajlaşan çiftin, bazı mesajları ise dikkat çekici. Münevver Karabulut, bir mesajında “Canım eve geçince mesaj atarsın, müzik dinliyorum ben de. Çok içme öptüm. Çok geç yatma canım, erken kalkacaksın yarın. Yat dinlen. Yattım ben müzik dinliyorum” diyor. Münevver’in, “Zamanla göreceğiz bakalım canım” mesajına da Cem, “Her şeyi zaman gösterecek” diyor. Münevver de “Ama Allah gösterirse önümüzde daha çok zaman var, öyle değil mi?” yazıyor.

İŞTE O MESAJ: ‘İLK SEN ÖPTÜN’

Münevver Karabulut mesajlarında, ilk kez Cem Garipoğlu ile öpüştüğünü de itiraf ediyor.

MÜNEVVER: “Bişi diyecem sana... Ama desem mi, demesem mi düşünüyorum.”

MÜNEVVER: “Kapadık o konuyu bebeğim di mi? En son öpme konusunu açtın. Yoksa, söylemeyi düşünmezdik belki de. Biliyor musun, beni ilk sen öptün. İlkimsin sen benim.”

CEM: “Ben de öyle, ilk ve sonum ol istiyorum.”

MÜNEVVER: “İçimden geldi sadece bebeğim. Uyu canım iyi geceler, tatlı rüyalar, Allah rahatlık versin.”

(Habertürk)

4