Magazin MESAM'ın yeni başkanı Coşkun Sabah oldu

MESAM'ın yeni başkanı Coşkun Sabah oldu

Paylaş
MESAM'ın yeni başkanı Coşkun Sabah oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından görevlendirilen üyelerin arasında bulunan Coşkun Sabah MESAM’ın yeni başkanı oldu

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) yönetim kurulunun işten el çektirilerek, yerine Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Tuhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah atanmıştı.


İLK OYLAMADA BAŞKAN SEÇİLDİ


Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından görevlendirilen 7 kişinin arasından Coşkun Sabah, diğer yönetim kurulu üyelerinin de destek vermesiyle ilk oylamada başkan seçildi. Görevi kabul etmeyerek istifa eden Yavuz Bingöl’ün yerine ise Vedat Çetinkaya’nın getirildiği öğrenildi.


NE OLMUŞTU?

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde (MESAM) mevcut yönetim kuruluna işten el çektirildi, yeni yönetim kurulu atandı. Kültür Bakanlığı yaptığı incelemeler neticesinde mevcut yönetim kurulunun yerine Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Turhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah'ı üye olarak atadı.

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği son olarak Orhan Gencebay’ın yönetim kurulundan istifası ve yeni genel kurul öncesi muhalif oluşumla gündeme gelmişti. MESAM'a 2014 yılında da kayyum atanmıştı.


Orhan Gencebay'dan kendisini eleştirenlere cevap: Benim tuzum kuru, aç sefil sanatçılar için mücadele ediyorum


Ali Kocatepe MESAM'da görev almayı reddetti


Coşkun Sabah'tan MESAM açıklaması


MESAM'da flaş gelişme: Yavuz Bingöl görevi kabul etmedi


Candan Erçetin'in MESAM isyanı


MESAM'da flaş gelişme... Yönetime kayyum atandı






Haberin Devamı