Türkiye (Son Dakika) Meslekten atılan öğretmen evinde ölü bulundu

Meslekten atılan öğretmen evinde ölü bulundu

Paylaş
Meslekten atılan öğretmen evinde ölü bulundu

Hatay'ın Belen İlçesi'nde görev yaptığı okulda 3 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla öğretmenlikten atılan 48 yaşındaki Tayfur Küçük, Kırıkhan İlçesi'ndeki evinde ölü bulundu

Gündüz Mahallesi Ziyapaşa Sokak’ta tek başına yaşayan Tayfur Küçük’ün evinden ağır kokuların gelmesi üzerine komşular polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapısını kırarak içeri girdikleri evde Tayfur Küçük’ün cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemelerde Küçük’ün yaklaşık 5 gün önce yaşamını yitirdiği sanılırken, cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

MESLEKTEN MEN EDİLMİŞTİ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken; geçtiğimiz eğitim yılında Belen Şevket Çalışkan İlköğretim Okulu’nda görev yapan Tayfur Küçük hakkında 3 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla adli ve idari soruşturma açılmıştı. Soruşturma kapsamında açığa alınan ve tutuklanan Tayfur Küçük cezaevindeyken ilk önce Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne atanmış, daha sonra ise Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu Kararı ile meslekten men edilmişti. Cezaevinde bir süre kaldıktan sonra tahliye olan Tayfur Küçük’ün en son cuma günü görüldüğü ve bir daha kendisinden haber alınamadığı belirtilirken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopside ortaya çıkacak.

Vasi KÖSE/KIRIKHAN (Hatay), (DHA)

Haberin Devamı