Spor Messi: Efsane olmak için Dünya Kupası'nı kazanmak gerek

Messi: Efsane olmak için Dünya Kupası'nı kazanmak gerek

Paylaş
Messi: Efsane olmak için Dünya Kupası'nı kazanmak gerek

Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Leonel Messi, "Efsane olmak için Dünya Kupası'nı kazanmak gerek" dedi

Dünya basını tarafından futbol tarihinin en iyi futbolculardan biri olarak gösterilen Messi, El Mundo gazetesinde yayımlanan röportajında, Pele, Maradona, Cruyff, Di Stefabo gibi önemli isimlerle kıyaslanmasını, "Henüz 22 yaşındayım. Her şey çok hızlı geçiyor, biraz rahat olmak gerekir. Efsane, büyük futbolcu olmak için Dünya Kupası’nı da kazanmak gerekir" şeklinde değerlendirdi.

Sahada yarattığı, göze çok hoş gelen pozisyonlarla ilgili "Kendiliğinden oluyor. Bu pozisyonları ne düşündüm, ne de çalıştım" diyen Messi, "sahada önemli olanın bu pozisyonları yaratmayı denemek" olduğunu vurguladı.

Barcelonalı futbolcu, "Kimseye saygısızlık etmek istiyorum. Sadece futbol oynuyorum ama kendime göre..." ifadesini kullandı. Bu arada İspanyol basınında Messi’ye yönelik övgüler bugün de devam etti.

Messi’yi durdurmanın zor olduğu, birçok spor adamı tarafından dile getirilirken, Mallorca’nın teknik direktörü Gregorio Manzano, "Onu durdurmak için bir av tüfeği alıp, arkasından bam bam diye ateş etmek lazım!" diyerek, İspanyol gazetecileri güldürdü.

AA

Haberin Devamı