Spor Messi: Fabregas'ı bekliyoruz

Messi: Fabregas'ı bekliyoruz

Paylaş
Messi: Fabregas'ı bekliyoruz

Barcelona'da forma giyen Lionel Messi, Arsenalli Cesc Fabregas'ın takımından ayrıldıktan sonra Barcelona'ya geri döneceğini umduğunu söyledi

İngiliz Daily Express gazetesine konuşan Arjantinli yıldız futbolcu, 2003 yılında Arsenal’a transfer olana kadar Fabregas ile Barcelona’nın altyapısında beraber oynadıklarını hatırlatarak, "Fabregas’ın kalbinde Arsenal’e ait bir yer var ama Barcelona onun kanında. Futboldaki en büyük ödülleri kazanmak isteyecektir, umarım bunu Barcelona’da yapar" dedi.

Fabregas’ın Barcelona’ya ne zaman döneceğini bilmediğini, ancak bir noktada tekrar takım arkadaşı olmayı beklediğini belirten Messi, "Menajer Arsene Wenger ve Fabregas’ın baba-oğul ilişkisine sahip olduklarına eminim.

"BARCELONA ONUN AİLESİ"

Fabregas’ın Arsenal taraftarlarıyla çok özel bir ilişkisi var. Bir kulüpte büyüdüğünüz zaman, o kulüp sizin için sadece kulüp olmaktan fazlası oluyor. Menajerler, oyuncular, kulüp çalışanları aileniz oluyor. Fakat Barcelona onun kenti ve Barcelona takımı onun kulübü ve ailesi" ifadelerini kullandı.

"ÖMÜR BOYU BARCELONA'DA OYNAMAK İSTERİM"

Dünyada takımlarını ileriye götüren sayılı futbolcu bulunduğunu aktaran Messi, Fabregas’ın da onlardan biri olduğunu kaydetti.

Gelecekte İngiltere Premier Lig takımlarından birinde oynamak isteyip istemediğiyle ilgili olarak ise Arjantinli yıldız, "Ömür boyu Barcelona’da olmak isterim. Onlar istediği sürece burada kalacağım. Bana verdiği şans ve hayatımı değiştirdiği için Barcelona’ya çok şey borçluyum" dedi.

İspanya Milli Takımı’nın da formasını giyen orta saha oyuncusu Fabregas’ın şu anda Premier Lig’de 3. sırada yer alan Arsenal ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı