Spor Messi için flaş iddia!

Messi için flaş iddia!

Paylaş
Messi için flaş iddia!

Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi'nin sezon sonunda takımdan ayrılmaya karar verdiği iddia ediliyor

Bu büyük iddianın sahibi Punto Pelota gazetesinden François Gallardo.

Gallarda dün akşam bir İspanyol televizyon kanalına yaptığı açıklamada "Bu anlatacaklarım sebebiyle muhtemelen bir çok tepki alacağım ama umrumda değil. İki ay önce bir Barcelona oyuncusu ve menejeri kulüp ile görüştüler. Futbolcu kontratını yeniden gözden geçirmek istediğini söyledi ve Katalan kulübü de buna izin vereceklerinin sözünü verdi. Taraflar maaş arttırımı konusunda anlaştılar fakat bir ay sonra kulüp futbolcu ve menejeri ile tekrar iletişime geçti ve bunun gerçekleştirilemeyeceğini açıkladılar. Daha sonra bundan bir ay önce kulüp ve oyuncunun temsilcileri arasındaki görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Futbolcu kendisine ihanet edildiğini hissetti ve sezon sonunda kesin olarak ayrılmaya karar verdi. Hatta oyuncu gelecek sezon için bir kulüp ile sözlü olarak anlaştı bile. Şubat/Mart aylarında bu futbolcunun transferi netleşmeye başlayacak. Tercih yapıldı, Leo Messi sezon sonunda kesin olarak Barcelona'dan ayrılacak" diye konuştu.

Tüm bunlara rağmen geçen Şubat ayında Barcelona ile sözleşmesini 2018'e uzatan Messi'yi almak isteyen kulüp bu futbolcu için rekor bir transfer bedelini gözden çıkarmak zorunda kalacak.

Yıldız futbolcunun adı daha önce Chelsea ve eski hocası Pep Guardiola'nın başında olduğu Bayern Münih ile de geçmişti.

Her ne kadar Messi daha öncelerde tüm kariyerini Barcelona'da geçirmek istediğini vurgulasada, İspanyol gazeteciye göre ayrılık yakın.

fanatik.com.tr

Haberin Devamı