Spor Messi ne zaman sahalara dönüyor?

Messi ne zaman sahalara dönüyor?

Paylaş
Messi ne zaman sahalara dönüyor?

Avrupa'da geçtiğimiz sezonun en skorer ismi olan Lionel Messi, Altın Ayakkabı ödülünü teslim aldı. Arjantinli yıldız, ödül töreninde sahalara dönüşüyle ilgili önemli açıklamalar yaptı

2012-13 sezonunu Avrupa gol kralı olarak tamamlayan Lionel Messi, ödülüne kavuştu.

Geçtiğimiz sezon 46 gol kaydeden Arjantinli yıldız, Barcelona'da düzenlenen bir törenle altın ayakkabısını aldı. Daha önce 2009-10 ve 2011-12 sezonlarında Avrupa'nın en skorer oyuncusu olan Lionel Messi, böylelikle Altın Ayakkabı ödülünü 3. kez kazanan ilk futbolcu oldu.

Messi'ye ödülünü Barcelona'nın eski futbolcularından Bulgar Hristo Stoichkov takdim etti. Mütevazı kişiliğiyle bilinen Messi, daha önce topladığı ödüllerde olduğu gibi bir kez daha ailesine ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

"BİREYSEL BİR ÖDÜL DEĞİL"

Messi, "Altın Ayakkabı ödülünü aldığım için çok mutluyum. Bu sadece bireysel bir ödül değil, aynı zamanda takımıma da verilen bir ödül. Eğer takımım bana yardımcı olmasaydı ben bu kadar gol atamazdım" dedi.

Takım arkadaşlarının ödül töreninde yalnız bırakmadığı Lionel Messi, sakatlığı ve sahalara dönüşüyle de ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"YENİ BİR SAKATLIK YAŞAMAK İSTEMİYORUM"


Dönüş için bir tarih belirlemediğini söyleyen Messi, "Yeni yılın ilk maçı olacak gibi görünüyor. Her şey tedavinin nasıl ilerleyeceğine bağlı. Vücudumu güçlendirmek istiyorum. Sahalara döndükten sonra yeni bir sakatlık yaşamak istemiyorum. Açıkçası dönmek için baskı hissetmiyorum" şeklinde konuştu.

Bu sezon 11 maçta sekiz kez rakip fileleri havalandıran Messi, Barcelona'nın Real Betis ile oynadığı karşılaşmada arka adalesinden sakatlanmıştı. Messi'nin yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Haberin Devamı