Spor Messi, Ronaldo'yu solladı

Messi, Ronaldo'yu solladı

Paylaş
Messi, Ronaldo'yu solladı

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, ödül koleksiyonuna iki ödül daha ekledi.. Messi, İspanya Ligi'nde 2011-12 sezonun en iyi oyuncusu ve golcüsü seçildi

Aldığı ödüller ve kırdığı rekorlarla gündemden düşmeyen Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, La Liga'da 2011-12 sezonun en iyi oyuncusu seçildi.

Haberin Devamı

La Liga ve 2. Lig'de yer alan oyuncular ile teknik direktörlerin kullandığı oylar sonucu ipi göğüsleyen Messi, aynı zamanda ligin en iyi forvet oyuncusu ödülün de sahibi oldu. Messi'nin geride bıraktığı isimler ise Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ve Başkent ekibinin Fransız golcüsü Karim Benzema oldu.

Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, La Liga'nın en iyi kalecisi; Sergio Ramos da La Liga'nın en iyi savunma oyuncusu ödülüne hak kazandı.

En iyi orta saha oyuncusu Real Madrid'in tecrübeli ismi Xabi Alonso olurken; en iyi hücuma dönük orta saha oyuncusu ödülü de Barcelonalı Andres Iniesta'ya gitti.

Barcelona ile yollarını ayıran teknik direktör Josep Guardiola, yılın teknik adamı seçilirken, en centilmen futbolcu ödülüne Carles Puyol uzanırken; yılın yeteneği de Malagalı Isco seçildi.

Haberin Devamı

Gazeteport