Spor Messi'nin futbol kariyeri bitebilir!

Messi'nin futbol kariyeri bitebilir!

Paylaş
Messi'nin futbol kariyeri bitebilir!

Real Betis'i farklı yenen Barcelona'da, Lionel Messi'nin sakatlığı moralleri bozdu. Uzmanlara göre Messi'nin sakatlığı çok ciddi

La Liga lideri Barcelona, düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Real Betis'i deplasmanda 4-1 mağlup etti. Ancak Katalan ekibi, galibiyet mutluluğunu tam anlamıyla yaşayamadı. Karşılaşmanın 18'inci dakikasında sakatlık geçiren Lionel Messi, yerini Andres Iniesta’ya bırakmak zorunda kaldı. Arjantinli yıldızın, bu sezon sol baldırından dördüncü kez sakatlık yaşaması dikkati çekti. Malezya’daki hazırlık kampı, Atletico Madrid ve Amreia maçlarında aynı sorunu yaşayan Messi, sakatlığı nedeniyle bu sezon 5 resmi mücadelede takımını yalnız bıraktı.

Haberin Devamı

DOKTOR KONTROLÜ İLE NETLEŞECEK

Doktorlar, Lionel Messi'nin sakatlığının ciddi olduğunu ve Arjantinli futbolcunun forma giymede ısrarlı olmaya devam etmesi halinde futbol hayatını tehlikeye atabileceği uyarısında bulundular. İspanyol medyası ise "Teknik direktör Tata Martino bu duruma acilen el koymalı" çağrısı yaptı. Messi'nin durumunun kulüp doktorlarının yapacağı kontrollerden sonra netlik kazanacağı belirtildi.