Spor Messi'nin sakatlığıyla ilgili bir açıklama daha

Messi'nin sakatlığıyla ilgili bir açıklama daha

Paylaş
Messi'nin sakatlığıyla ilgili bir açıklama daha

Barcelona Kulübü Sözcüsü Toni Freixa, Lionel Messi'nin sakatlığı hakkında yeni bilgiler verdi

Barcelona Kulübü Sözcüsü Toni Freixa, Lionel Messi'nin sakatlığının normal olduğunu söyledi.

Freixa, düzenlediği basın toplantısında, Messi'nin sakatlığı nedeniyle sahalardan 2 ay uzak kalacağını belirterek ''Messi'nin sakatlığı normal. Futbolda olağan şeyler. Spekülasyonlar yapılıyor ama Messi'nin en iyi şekilde geri döneceğine ve dünyanın en iyi futbolcusu olmaya devam edeceğine dair güvenimiz tam" dedi.

Messi'nin yokluğunun Barcelona için sorun yaratmayacağını kaydeden Freixa, ''Takım her zaman Messi'ye, yani dünyanın en iyisine bağlı ama yine de bu kusuru artık aştık. Takımda diğer kaynaklar var ve en üst düzeyde verim veriyorlar'' ifadesini kullandı.

Lionel Messi'nin tedavi süresince yanına Arjantin Milli Takımı'ndan bir kinesiyolog (insan vücudundaki kas aktivitelerini kontrol eden uzman doktor) istediğini açıklayan Freixa, ''Bizim doktorlarımız her zaman Messi'nin tedavi sürecini izleyecekler ama kinesiyolog da bazı takviyelerde bulunabilir. Messi'nin bunu istemesi normal. Arjantin Milli Takımı da onu istiyor ve güveniyor'' diye konuştu.

Andres Inesta'nın sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşmelerinin sürdüğünü de kaydeden Freixa, ''Görüşmelerin ne kadar süreceğine ilişkin bir tarih yok ama iyi bir yolda. Belirleyici karar alınınca, haber vereceğiz'' dedi.

Öte yandan, İspanyol ekibi Barcelona, 2016 yılının haziran ayına kadar formasında UNICEF armasını taşımaya devam edeceğini ve bu kuruma yıllık 1,5 milyon avro katkı vereceğini açıkladı.

Haberin Devamı