Spor Mesut Bakkal: Bu taç giyme maçımızdı

Mesut Bakkal: Bu taç giyme maçımızdı

Paylaş
Mesut Bakkal: Bu taç giyme maçımızdı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçında çok pozisyona girdiklerini belirterek, "Benim için üretmek önemli" dedi.

Mesut Bakkal, 2-1 kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında "2-1 yendik ama direkten dönen bir topumuz var. El Kabir’in pozisyonu var. Çok pozisyona girdik, atamayabiliriz ama benim için üretmek önemli" diye konuştu. Takım savunmasını çok iyi yaptıklarını ve orta saha oyuncularıyla forvetin hareketliği sayesinde de gol pozisyonu yarattıklarını dile getiren Bakkal, "Defansımız çok iyi oynuyor. Takım gün geçtikçe kendini buluyor. Çalışmalarımızın meyvesini aldık. Karşı kaleye gidemeyen bir Gençlerbirliği vardı. Farklı bir Gençlerbirliği ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı. Maçın ilk 15 dakikasından sonra kişilikli oynayan ve kendisini rakibe hissettiren bir Gençlerbirliği’nin ortaya çıktığını vurgulayan Bakkal, şöyle devam etti:

"5 haftadır takımın başındayım 10 puan aldık. İsteyen yerini beğenmeyen bir kadro var. Çok çabuk bütünleştik ve kendimi takıma anlatabildim. Tek istediğimiz devam ederek daha yukarılara çıkmak. Bu süreçte belki yenilebiliriz ama mücadele eden bir takım yaratmaya çalışıyorum. Rotasyon yapıyoruz takım yine oynuyor. Ligde rahatlamak Ziraat Türkiye Kupası’na daha farklı rahat bakmamızı sağlayacak. Bu taç giyme maçımızdı. Futbolcularım bunu hak ediyordu. Hepsinin emeğine sağlık. Keşke 20 bin tarafta oynasaydık. Gariban gibi kaldık. Kimseyi kötülemek istemiyorum ama iyi futbol, iyi sonuç varsa herkes şapkasını önüne koymalı. Bu takım 20 bin taraftarı hak ediyor."

Şampiyonun kim olacağı konusunda tahminini paylaşması istenen Bakkal, "Bu sefer tahmin yapmayacağım. Çünkü hepsi yenilmeye başladı. artık Türkiye’de yenilmeyecek takım kalmadı. Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı