Spor Mesut gitti Werder dağıldı: 4-1

Mesut gitti Werder dağıldı: 4-1

Paylaş
Mesut gitti Werder dağıldı: 4-1

Bundesliga'nın ilk haftasında bugün oynanan karşılaşmalarda Werder Bremen, deplasmanda Hoffenheim'e 4-1 gibi farklı skorla yenildi

Hoffenheim’in gollerini 20. dakikada Demba Ba, 37. dakikada Peniel Kokou Mlapa, 41. dakikada Vedad İbisevic, 43. dakikada Sejad Salihovic atarken, Werder Bremen’in tek golünü 3. dakikada penaltıdan Thorsten Frings kaydetti.

Milli futbolcu Halil Altıntop’un forma giydiği Eintracht Frankfurt ise deplasmanda Hannover’e 2-1 yenildi. Eintracht Frankfurt’ta yedek başlayan Halil 59. dakikada, Ümit Korkmaz ise 63. dakikada oyuna girdi. Hannover’in gollerini 21. dakikada Konstantin Rausch ve 75. dakikada Didier Ya Konan atarken, Eintracht Frankfurt’un golü Benjamin Köhler’den geldi.

Borussia Mönchengladbach-Nürnberg karşılaşması, 15. dakikada Jens Hegeler ve 31. dakikada Mohamadou İdrissou’nun karşılıklı attıkları gollerle 1-1 berabere tamamlandı.

Bu karşılaşmada Nürnberg takımında İlkay Gündoğan 90 dakika forma giyerken, Bayern Münih’ten kiralanan Mehmet Ekici 74 dakika sahada kaldı.

KÖLN SONUNU GETİREMEDİ: 1-3

Taner Yalçın’ın formasını giydiği FC Köln, sahasında FC Kaiserslautern’e 3-1 yenildi. Youssef Mohamad’ın 2. dakikada kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalan FC Köln, 8. dakikada Milivoje Novakovic’in golü ile 1-0 öne geçti.

Maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıda FC Kaiserslautern 70 ve 84. dakikalarda Srdjan Lakic ve 88. dakikada İvo İlicevic’in golleri ile karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Freiburg da sahasında ligin yeni ekibi Saint Pauli’ye 3-1 yenildi.

TOPLU SONUÇLAR

Hoffenheim-Werder Bremen: 4-1
Borussia Mönchengladbach-Nürnberg: 1-1
FC Köln-FC Kaiserslautern: 1-3
Freiburg-Saint Pauli: 1-3
Hannover-Eintracht Frankfurt: 2-1

Sezonun ilk maçında dün, geçen sezonun şampiyonu Bayern Münih sahasında Wolfsburg’u 2-1 yenmişti.

Haberin Devamı