Spor Mesut ManU'ya doğru

Mesut ManU'ya doğru

Paylaş
Mesut ManU'ya doğru

Son dönemlerde form düşüklüğü yaşayan ve formasını Luka Modric'e kaptıran Mesut Özil'le Manchester United'ın ilgilendiği söylentileri İngiliz basınında yer aldı

İki sene önce Werder Bremen'den Real Madrid'e sansasyonel bir şekilde gelen Mesut, uzun süre Mourinho'nun ilk 11 seçimlerinde yer alamadı. Bu sezon başında Tottenham'dan Modric'in transfer edilmesinden sonra ise yedek kulübesinden ayrılamadı .

Haberin Devamı

United'ın efsane teknik direktörü Alex Ferguson da, Real'in başarılı orta sahayı satmaya karar vermesi durumunda oyuncuyu transfer listesine alacaklarını söyledi. Bu kararda Ferguson'un varisi 38 yaşındaki Paul Scholes'un sezon sonunda ikinci kez jübile yapacağını açıklaması da etkili oldu.

Madrid'in, Bremen'den alınan Mesut'un 12 milyon Pound'luk (34 milyon 680 bin TL) bonservisini ikiye katlayarak satmak istediği belirtildi.

Transfer döneminde Eden Hazard ve Lucas Moura'yı elinden kaçıran Manchester ekibi, Haftalık 110 bin Pound (317 bin TL) alan Alman futbolcu için bu bedeli gözden çıkardı.

Fanatik