Spor Mesut Özil İspanya'ya mı gidiyor?

Mesut Özil İspanya'ya mı gidiyor?

Paylaş
Mesut Özil İspanya'ya mı gidiyor?

Mesut Özil İspanya'ya mı gidiyor?

İspanyol basını, Werder Bremen’in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil’in Real Madrid veya Barcelona’ya transfer olacağını iddia ediyor.

Haberin Devamı

Madrid basını Marca ve AS, Özil’in Real Madrid’e gideceğini savunurken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu devam ettiğini belirtiyor. Real Madrid’de Benzema ve Higuain’e alternatif olarak yeni bir forvet oyuncusu arandığını hatırlatan Madrid basını, bu forvetin bulunamaması halinde alınacak tek ismin Mesut Özil olacağını kaydediyor. Ortasaha oyuncusu Özil’in golcü olarak alınabileceğini savunan AS gazetesi, Real Madrid’in bu sezonki 6. ve son transferinin Özil olacağına ikna olmuş gözüküyor. AS’ta yapılan yorumlarda "Özil, 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Real Madrid, Carvalho’yu 8 milyon Avroya aldığından Mesut için daha fazla ödeyebilir, ama Werder Bremen abartılı bir rakam isterse bu kabul edilmeyecek. Bremen’in şimdilik istediği fiyat 16 milyon Avro" denildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, Sport ve El Mundo Deportivo gibi Katalan spor gazeteleri ise Mesut Özil’in Barcelona’ya daha yakın olduğunu, ancak teknik direktör Pep Guardiola’nın henüz tam ikna olmadığını yazdı. Arsenal’in Fabregas Cesc’i satmamasının ardından, Barcelona’nın alternatif arayışına girdiği belirtilirken, Cesc’in gelmemesinden hayal kırıklığı yaşayan Guardiola’nın "olur vermesi halinde Özil transferinin 24 saat için gerçekleşeceğini" ileri sürüldü.

Şenhan Bolelli / AA