Spor Mesut Özil'in kararı bekleniyor

Mesut Özil'in kararı bekleniyor

Paylaş
Mesut Özil'in kararı bekleniyor

Werder Bremen'in menajeri Klaus Allofs, 2011'e kadar sözleşmesi bulunan Mesut Özil'in sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı yönündeki kararını bekliyor

Bild gazetesinin haberine göre, Werder Bremen’in kamp yaptığı Dubai’de bulunan Allofs, görüşmeler yapmak için Dubai’ye giden Mesut’un menajeri Reza Fazeli ile görüşeceklerini belirterek, "Net bir karara ihtiyacımız var" dedi.

Fazeli ile 2009 yılının Ağustos ayında bu konuyu görüşmek için bir araya gelen Allofs, görüşmelerin büyük bir bölümünü tamamladıklarını belirtti. Haberde, Werder Bremen’in, Mesut’un sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatmak istediği, sözleşmede Mesut’un Werder Bremen’den 2012 yılında ayrılmak istemesi durumunda 25 milyon Euro’ya gidebileceğinin yer aldığı ifade edildi.

HERKES MESUT'UN PEŞİNDE

Ayrıca, Mesut’un aldığı ücretin, geçen yaz döneminde aldığı 1.2 milyon Euro’luk primler ile birlikte 3 milyon Euro’ya yükseltildiği kaydedildi.

Mesut’un, sözleşmenin uzatılması konusunda zamana oynadığı görüşüne yer verilen haberde, Mesut ile Arsenal ve Sevilla’nın da ilgilendiği, Franck Ribery’nin ayrılması durumunda Bayern Münih’in de Mesut’u isteyebileceği belirtildi.

Haberin Devamı