Magazin Mesut Yılmaz'ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz'ın eski nişanlısı son fotoğraflarını paylaştı

Mesut Yılmaz'ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz'ın eski nişanlısı son fotoğraflarını paylaştı

Paylaş
Mesut Yılmaz'ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz'ın eski nişanlısı son fotoğraflarını paylaştı

Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümünün ardından eski nişanlısı spiker Neşe Sapmaz, birlikte çektirdikleri son fotoğrafı paylaştı

Eski başbakan Mesut Yılmaz ile Berna Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz önceki gece Bebek'teki evinde kalmak yerine seyahatte olan anne-babasının İstanbul Beykoz Konakları'ndaki villasına gitti. Evdeki iki çalışanı, şoförü ve korumalara izin verdi. 08.30'da komşular tek el silah sesi duydu. O sırada koruma da gelmişti. Kapı açılmayınca çilingirle eve girildi.

SİLAH 1993'TE HEDİYE EDİLMİŞ

Yavuz Yılmaz sağ şakağından tek kurşunla vurulmuş olarak anne-babasının yatağında bulundu. Babasına 1993’te hediye edilen smith Wesson marka toplu tabanca yanındaydı. Mesut-Berna Yılmaz, Amerika Los Angeles'taydı. Yanlarında aile dostları bir çift vardı. Planlandığı gibi dün Türkiye'ye döneceklerdi.

UÇAKTA İNTERNETİ KESTİLER

Haberi havada almamaları için THY uçağının internet bağlantısı kesildi. Mürettebat uyarıldı. Saat 19.30'da İstanbul'a indiler. Araca bindiklerinde aile dostları Abdurrahim Albayrak 'Başınız sağolsun' diyerek acı haberi verdi. Berna-Mesut Yılmaz cenazenin bulunduğu florence Nightingale Hastanesi'ne gittiler.


Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz acı haberle yıkıldı



Baba evinde son gece


Yavuz Yılmaz'ın psikolojik sorunları olduğu, son dönemde iş hayatından da koptuğu öğrenildi.

"BENDEKİ SON RESMİMİZ" NOTUNU DÜŞEREK PAYLAŞTI

Genç yaşta hayata veda eden Yavuz Yılmaz'ın eski nişanlısı spiker Neşe Sapmaz sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında fotoğraflarını paylaşarak, "Ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz" Yavuz anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. Bendeki son resmimiz..." ifadelerini kullandı.


Yavuz Yılmaz, sunucu Neşe Sapmaz'la 3 yıl birliktelik yaşamıştı


İŞTE O PAYLAŞIM:

Haberin Devamı