Gündem Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz acı haberle yıkıldı

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz acı haberle yıkıldı

Paylaş
Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz acı haberle yıkıldı

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi. Acı haber Mesut Yılmaz'a uçaktan inince verildi

Oğulları Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölümünden haberi olmayan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çifti Los Angeles'ten saat 19.40 sıralarında İstanbul'a geldi. Yılmaz çiftini yakınları ve dostları karşıladı.

TARİFELİ UÇAKLA GELDİLER


THY'ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı'ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, araçla havalimanından ayrıldı.

MESUT YILMAZ VE EŞİ BERNA YILMAZ HASTANEDE




Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi.

Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi.



MESUT YILMAZ HASTANEDEN AYRILDI


Yaklaşık 50 dakika sonra ilk olarak Mesut Yılmaz, kardeşi Turgut Yılmaz, eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Abdurrahim Albayrak araca binerek hastaneden ayrıldı. Berna Yılmaz ise hastanede kaldı. Ziyarete gelenler arasında ise Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, eski milletvekillerinden Cavit Kavak, Türkiye eski Futbol Direktörü Fatih Terim de taziye ziyaretine geldi.

Hastaneden ayrılan Mesut Yılmaz Beykoz Konakları'ndaki eve gitti.

Yılmaz’la birlikte kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim de eve geldi. Bu arada polisin evin önünde aldığı güvenlik önlemleri sürüyor.

CENAZESİ PAZARTESİ GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK


Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi.

AA muhabirine bilgi veren iş adamı Abdürrahim Albayrak, Yılmaz’ın cenazesinin, 18 Aralık Pazartesi günü öğle vakti Marmara İlahiyat Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verileceğini söyledi.

Albayrak, Berna Yılmaz’ın ise hastanede kontrol altında tutulduğunu belirterek, doktorunun vereceği karara göre evine gidebileceğini bildirdi.

Çok üzgün olduklarını ifade eden Albayrak, aile yakınlarının Beykoz’daki evde bir arada olduğunu kaydetti.

BABASININ TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI


Beykoz Konakları’ndaki ikametinde silahla intihar eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili olarak şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesi alındı. Öte yandan çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Yavuz Yılmaz’ın babası Mesut Yılmaz’a ait Smith Wesson marka tabanca ile intihar ettiğini belirledi.

DHA


Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti


Yavuz Yılmaz kimdir? (Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti!)


Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz babasının tabancasıyla canına kıymış