Spor Mesut'a, Löw'den destek geldi

Mesut'a, Löw'den destek geldi

Paylaş
Mesut'a, Löw'den destek geldi

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Jose Mourinho tarafından İspanyolca konuşamadıklarından dolayı eleştirilen Mesut Özil ve Sami Khedira'ya sahip çıktı

Löw, Bild gazetesinde yer alan haberde, oyunculardan, başka bir ülkeye transfer olduklarında 3-4 hafta içinde bu ülkenin dilini konuşmalarının beklenemeyeceğini belirtti.

2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Belçika ve Azerbaycan karşılaşmaları için milli futbolcular ile birlikte bulunan Löw, 2010 Dünya Şampiyonası’ndan sonra Real Madrid’e transfer olan Mesut ve Khedira’dan çok memnun oldukları izlenimi aldığını kaydetti.

Khedira da Kicker dergisine yaptığı açıklamada, İngilizceyi kabul edilebilir bir şekilde konuştuğunu, Mourinho’nun talimatlarını anlayabildiğini ve arkadaşları ile de konuştuğunu belirtti.

İspanyolca öğrenmede de ilerleme sağladığını, milli takım için verilen arada bile haftada üç kez ders aldığını ifade eden Khedira, dünyanın en büyük kulübünde her şeyin mükemmel olması gerektiğini, Mesut ile birlikte bunun bilincinde olduklarını kaydetti.

Mesut’un kendisinden sonra takıma katıldığını hatırlatan Khedira, "Oradaki işleyişi bildiğim için benimle bağlantı kurması doğal. Diğer oyuncular ile de ilişkimiz iyi, birlikte gülüyoruz ve eğleniyoruz" dedi.

Haberin Devamı