Spor Mesut'lu Almanya İngiltere'ye karşı

Mesut'lu Almanya İngiltere'ye karşı

Paylaş
Mesut'lu Almanya İngiltere'ye karşı

Mesut Özil, BBC'ye de konu oldu. Genç yıldız, İngiltere için en tehlikeli futbolcu olarak gösterildi.

Dünya Kupası’ndaki performansıyla turnuvanın adından en fazla söz edilen futbolcusu olan Mesut Özil, İngilizlerin çekindiği oyuncu haline geldi.

Haberin Devamı

Bugün saat 17.00'de oynanacak Almanya-İngiltere maçı öncesi, İngiliz Yayın Kurumu BBC’nin internet sitesinde “İngiltere’de Mesut alarmı” başlığıyla yayımlanan Jonathan Stevenson imzalı yazıda kullanılan, “Alman oyun kurucu, bugünkü zorlu sınavda büyük tehlike arz ediyor. Daha önceki turnuvalarda mücadele eden Alman Milli Takımları ile ilgili “acımasız, soğuk karakterli, verimli” şeklindeki klişe sözleri unutun. İngiltere için bu seferki tehlike biraz farklı. Aslında, bu tehlike iki kelime ile özetlenebilir: Mesut Özil” ifadeleriyle 21 yaşındaki genç futbolcuya dikkat çekildi.


Mesut’un babası Mustafa Özil ise, önceki gün vefat eden annesi Münevver Özil’in cenaze törenine katılmak için geldiği Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyünde, oğlunun transferiyle ilgili açıklamalar yaptı. Baba Özil, “Barcelona’da oynama hayaliydi. Teklifler var, ama bir şey söylemek yanlış olur” diye konuştu. Bu arada Bild gazetesinin haberinde, babaannesinin ölümü nedeniyle Mesut’un, İngiltere maçında iyi oynayamayacağından endişe edildiği ifade edildi.

Haberin Devamı

(Milliyet)