Spor Mesut'tan taraftarı rahatlattı

Mesut'tan taraftarı rahatlattı

Paylaş
Mesut'tan taraftarı rahatlattı

Real Madrid'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, AS gazetesinde yayımlanan demecinde "Bernabeu kısa zamanda futbolumuzu alkışlayacak" dedi

Real Madrid’in ligde lider olmasına rağmen oynadığı futbolla henüz taraftarları memnun edememesiyle ilgili yöneltilen eleştirileri cevaplayan Özil, "Lideriz ve daha da iyi oynayabileceğimizi biliyoruz.

Gelişmekte olan genç bir takımız, önümüzde zorlu bir yol var. Daha güçlü olacağız ve taraftarlar bundan zevk alacak. Eminim ki Bernabeu kısa zamanda futbolumuzu alkışlayacak" değerlendirmesinde bulundu.

GUTİ'YE ÖVGÜ YAĞMURU

Beşiktaş’ta forma giyen eski Real Madrid’li Guti’ye benzetilen Özil, İspanyol futbolcu için "Oyunda inanılmaz bir göze sahip, öldürücü paslar verebiliyor ve çok iyi bir sol ayağı var" şeklinde konuştu.

"RONALDO TAKIM OYUNCUSU"

İker Casillas’ın sevgilisi Sara Carbonero’nun Cristiano Ronaldo için "Sahada egoist" şeklindeki sözüne katılmayan Özil, "Ronaldo bir takım oyuncusu. Espanyol’a karşı atılan ikinci golde, Higuain’e verdiği pasta bunu görebilirsiniz. Bizim için çok önemli bir futbolcu" dedi.

Kaka’nın sakatlıktan çıkmasıyla ilk 11’deki durumunun ne olacağı sorulan 21 yaşındaki futbolcu, "Ben kendime bakarım. Bu takımda hiçkimse kendini ilk 11’de garanti hissedemez" cevabını verdi.

Özil, teknik direktör Mourinho ile bazen İngilizce bazen de az da olsa İspanyolca anlaştıklarını, gerektiğinde tercüman kullandıklarını söyleyip, haftada 2 veya 3 gün İspanyolca kursu aldığını dile getirdi.

Özil ayrıca Real Madrid’de kendisi gibi Müslüman olsun Hristiyan olsun birçok dindar futbolcunun maç öncesinde dua ettiğini anlattı.

Haberin Devamı