Spor Mesut'un bedeli 250 milyon Euro

Mesut'un bedeli 250 milyon Euro

Paylaş
Mesut'un bedeli 250 milyon Euro

Madrid, Mesut Özil'in sözleşmesindeki 'serbest kalma' bedelini açıkladı

Geçen sezon Werder Bremen’den 15 milyon Euro’ya alınan Türk asıllı oyuncu, Real formasıyla değerini 17 kat arttırdı, 300 milyon Euro’luk Messi’ye kafa tuttu.

Real Madrid’e yakınlığıyla bilinen İspanyol spor gazetesi Marca, eflatun-beyazlıların Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil’in, İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester United takımından gelen teklifi reddettiğini yazdı.

Haberde, ‘Kırmızı Şeytanlar’ın teknik direktörü Alex Ferguson’un olası bir Mesut Özil transferi için araştırma yaptırdığı ve futbolcunun menajeri Reza Fazeli ile görüştüğü kaydedildi.

‘MANU’YA GİTMEM’

Fazeli’nin, İngiliz yetkililere “Teşekkürler ama Mesut, Real Madrid’de çok mutlu ve ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor” dediği Mesut Özil’in ise “Madrid’den bir yere kımıldamıyorum” dediği öne sürüldü.

Ayrıca geçen sezon 15 milyon Euro karşılığında Werder Bremen’den ‘Los Galacticos’a gelen Mesut’un, sözleşmesine 250 milyon Euro’luk bonservis şartı koydurduğu iddia edildi.

Yani bu rakam Barcelona’nın Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messsi’nin (300 milyon Euro) değerinden sadece 50 milyon Euro daha az. 22 yaşındaki oyuncunun eflatun-beyazlılarla 2016 sonuna kadar sözleşmesi olduğu düşünülürse Mesut’u kolay kolay kimsenin eflatun-beyazlılardan koparamayacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı