Gündem Meteoroloji'den 4 il için sağanak ve fırtına uyarısı

Meteoroloji'den 4 il için sağanak ve fırtına uyarısı

Paylaş
Meteoroloji'den 4 il için sağanak ve fırtına uyarısı

Meteoroloji cumartesi günü için Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur için çok kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu

Meteoroloji, Antalya'da yarın sabah saatlerinde başlayacak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışın, akşam saatleri ile pazar sabah ilk saatler arasında kent merkezi ve batı ilçelerinde (Kemer, Kumluca, Finike, Kale, Kaş), cumartesi gece saatleri ile pazar öğle saatleri arasında kent merkezi ve doğu ilçelerinde (Aksu, Serik, Manavgat, Alanya, İbradı, Akseki, Gündoğmuş) çok kuvvetli (50-75 kg/metrekare) olmasının beklendiğini açıkladı.

MUĞLA: Doğu ilçelerinde bugün gece saatlerinde başlayacak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar, yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Fethiye, Seydikemer çevrelerinde etkili (21-50 mm) olacak.

ISPARTA: Yarın sabah saatlerinde başlayacak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak pazar akşam saatlerine kadar güney ilçelerinde (Eğirdir, Sütçüler) kuvvetli (21-50 mm) etkisini gösterecek.

BURDUR: Yarın sabah saatlerinde başlayacak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar cumartesi akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak pazar akşam saatlerine kadar güney ilçelerinde (Çeltikçi, Ağlasun, Bucak) kuvvetli (21-50 mm) olacak.