Gündem Meteoroloji'den İstanbul için dolu ve sağanak uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul için dolu ve sağanak uyarısı

Paylaş
Meteoroloji'den İstanbul için dolu ve sağanak uyarısı

Meteoroloji, Ankara, Konya, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Muğla, Kırıkkale, Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta'da kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. İstanbul'da ise yarın gece sağanakla birlikte dolu yağışı da görülebilir...

Meteoroloji verilerine göre sıcak havalar birkaç günlüğüne mola verecek, hava sıcaklıkları düşecek.

İSTANBUL'DA DOLU YAĞIŞI DA BEKLENİYOR!


İstanbul'da pazartesi gecesi gök gürültüsü, yıldırım ve dolu yağışı da bekleniyor.

Türkiye pazartesi sabahına yağmurla uyanacak. Türkiye’nin iç, batı ve kuzey kesimlerinin büyük bölümünde yağış bekleniyor. Yağışlarla beraber hava da birkaç derece serinleyecek.
Yurdu etkisi altına alacak yağmur etkisini Çarşamba gününe kadar sürdürecek.

YAĞMUR BİRÇOK KENTTE ETKİLİ OLACAK


Yağmur İstanbul’un yanı sıra, Antalya, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa, Ordu ve İzmir’in doğu ilçelerinde etkili olacak. (İHA)


İSTANBUL'DA PAZARTESİ VE SALI YAĞMUR VAR


Meteorolji'den yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul'da Pazartesi ve Salı günleri gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 5-6 derece gerilemesi beklenen İstanbul'da önümüzdeki iki gün yağışlı geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyı kesimleri ile güneydoğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.