Gündem Meteoroloji'den İstanbul'a son dakika yağış uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul'a son dakika yağış uyarısı

Paylaş
Meteoroloji'den İstanbul'a son dakika yağış uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "İstanbul'da yarın gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden dikkatli olunması gerekmektedir" denildi. Meteoroloji, yağışla ilgili saat de verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için son dakika uyarısında bulundu.

Haberin Devamı

METEOROLOJİ'DEN AÇIKLAMA

Meteoroloji resmi sitesinden yaptığı açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (18.07.2018) İstanbul'da görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (10-35 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu ve su hortumu oluşma riskine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

SAAT DE VERİLDİ

Meteoroloji İstanbul için yaptığı uyarıda yağışın etkili olacağı saatler hakkında da bilgi verdi. Meteoroloji'nin açıklamasına göre yarın İstanbul'da beklenen kuvvetli yağışın saat 10:00 ila 16:00 arasında etkili olması bekleniyor.

Haberin Devamı

4 GÜN SÜRECEK

Meteoroloji'den alınan son verilere göre ise İstanbul'da yarın gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca İstanbul'da sağanak yağışın perşembe, cuma ve cumartesi günleri de devam etmesi bekleniyor.

İşte 5 günlük hava tahmini: