Magazin 'Metin abimdir, aşk yok'

'Metin abimdir, aşk yok'

Paylaş
'Metin abimdir, aşk yok'

Passaparola'nın sunucusu Metin Uca ile görüntülenen Pınar Dikici aşk iddialarını yalanlayarak, “Metin Abi 50 yaşında. Ben 24 yaşındayım. Aşk iddiası beni her açıdan rencide eden bir durum” diye konuştu

Birer gün arayla “Passaparola” yarışmasının sunucusu Metin Uca ile görüntülenen oyuncu Pınar Dikici aşk iddialarını yalanladı. “Adanalı” ve “Es - Es” dizilerindeki rolleri ve Penelope Cruz’a olan benzerliğiyle tanınan Dikici, “Metin Abi ile benim aramda böyle bir diyalog olması mümkün değil. Abi diyorum, çünkü kendisi 50 yaşında... Ben 24 yaşındayım. O yüzden aşk iddiası beni her açıdan rencide eden bir durum” dedi.

Haberin Devamı

Uca’nın “Passaparola” programına daha önce birkaç kez katıldığını da belirten Dikici, “Biz önce yemek yemişiz, ardından da ben Passaparola’ya katılmış değilim. Yarışma hepsinden önce çekildi. Bilirsiniz böyle programlara katılmanız için defalarca aranırsınız. Ben de daha önce arandığım için programa çıktım. Sürekli kahve içerken görüntülendiğim biriyle diyaloğumun bu boyuta getirilmesi ilginç. Fotoğraflarımız çekilirken yüzümü ani bir refleksle kapattım ama benim kimseye ispat edecek bir şeyim yok. Metin Uca ile eskiden beri arkadaşız. Aramızda bahsedildiği türden bir ilişki yok” diye konuştu.

Metin Uca: Programa çağırıp tavlamıyorum

Metin Uca da aşk iddialarını yalanladı. Uca “Aramızda tabii ki bir ilişki yok. Pınar’la sohbet etmekten keyif alıyorum. Onu programıma davet edip, ardından da tavlamaya çalışıyormuşum gibi gösterilmesi beni üzdü. Bunu asla yapmadım, yapmam. Gerçi benim için bu durumun bir zararı yok. Genç, alımlı bir hanımla görülüyorum. Ben bunun hesabını sadece sevgilime veririm. O kadın da bunu anlayışla karşılar ama Pınar’ın daha sonra bu olayla anılması hoş değil” dedi.

Haberin Devamı