Magazin Metin Hara'dan örnek davranış

Metin Hara'dan örnek davranış

Paylaş
Metin Hara'dan örnek davranış

Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla gündeme gelen yazar Metin Hara Lenfoma kanseri tedavisi gören Duru Apraş'ı ziyaret etti

Çorum'da yaşayan Duru Apraş’a, geçen yıl lenfoma kanseri teşhisi konuldu. Duru'nun Çorum'da başlayan tedavisi Antalya'da devam ediyor.

Ünlü isimlerden destek içerikli videolar alan Duru Apraş'ı yazar Metin Hara da ziyaret etti.

Metin Hara, Duru için kan bağışında bulunup Duru'ya moral verdi.

Metin Hara’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Duru Apraş ise sosyal medya hesabından iki ayrı paylaşımda bulundu. Duru Apraş, bu paylaşımlarda, "Canım abim Metin Hara bu zorlu günümde ellerimi sımsıkı tutup kan kardeşim olmaya, yolumu aydınlatmaya, gözlerimi ışıldatmaya, bedenime şifa katmaya geldi." ve "Kan kardeşim, canım abim bugün bana verdiğin moralin yanında kan da verdin. Damarlarımda senin enerjin, kanın gezecek canıma can kattın, iyi ki varsın en güzeli de senin kan grubunla benim kan grubumun aynı olması" sözleriyle teşekkürlerini iletti.



Sosyal medyadan bir video paylaşan Metin Hara ise "Sevgili Duru, güzel mesajlarını aldım. Bugün seninle konuştuk sesini duymak çok güzeldi. Sana söz veriyorum şu an şehir dışındayım. İstanbul’a döner dönmez program yapacağız. İster Ankara, ister Antalya’da ol Tuba ablanla program yapıp seni ziyarete geleceğiz. Seni çok seviyorum. Daha güzel, daha güneşli günleri görmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Metin Hara dışında Aleyna tilki'nin de ziyaret ettiği ve birlikte düet yaptığı Duru'ya birçok ünlüden ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek içerikli video geldi.





Haberin Devamı