Magazin Metin Hara Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Adriana Lima ile ayrıldı mı?

Metin Hara Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Adriana Lima ile ayrıldı mı?

Paylaş
Metin Hara Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Adriana Lima ile ayrıldı mı?

Beyaz Show'un bu akşamki konuklarından birisi de Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara... Uzun zamandır ekrana çıkmayan Metin Hara'nın aşkına dair neler söyleyeceği merak edilirken hakkındaki detaylar da araştırılmaya başlandı. Metin Hara kimdir?

Beyaz Show'un 20 Nisan 2018 tarihli konukları Türk pop müziğinin sevilen sesi Deniz Seki, ünlü yazar Metin Hara, ünlü oyuncular Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ile Cumali Akgül, ünlü müzisyen Yankı Alper, sinemanın kral ve kraliçesi yarışmasının birincileri Aslı Can ve Can Altıntaş...

Konuklar arasında en çok dikkat çeken isim Metin Hara... DÜnyaca ünlü model Adriana Lima geçen yaz aşk yaşamaya başlayan ve adından bahsettiren Hara'nın aşke dair neler söyleyeceği ve Adriana Lima hakkında neler konuşacağı herkes tarafından merak ediliyor. Öte yandan aynı zamanda yazar olan Metin Hara'nın hayatına dair bilgiler de araştırılmaya başlandı.

METİN HARA KİMDİR?

Kişisel gelişim kitaplarıyla tanınan yazar Metin Hara, 14 Haziran 1982 tarihinde doğdu. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitti.

12 yaşında kendi içsel yolculuğu için adım atan Metin Hara, bu süre boyunca birçok farklı öğretide eğitimler aldı. 2000 yılında babasının geçirdiği ağır bir trafik kazasında babasını 1 yıl sonra tekrar ayağa kaldıran fizyoterapistlerden etkilenip İstanbul Üniversitesi Çapa Kampüsü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümün’de eğitim görmeye başladı. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğu yaptı, birçok ulusal ve global markanın Türkiye ve yurtdışındaki tanıtım mecralarında yer aldı. 2000 yılından itibaren insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için insanlara konuşmalar ve bireysel seanslar yapmaya başladı. 2007 yılında ''Dinle Neyden'' adlı filmin başrol oyuncularından biri olarak 2008'de Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülüne layık görüldü. 2008 yılında “Trusthuman - İnsanagüven” projesini hayata geçiren Metin “Başka Bir Dünya Mümkün” felsefesiyle bireysel seanslar ve toplu seminerlerle insanların hayatına dokunmaya devam etti.

Türkiye'de birçok üniversitede, tıp fakültelerinde, sağlık kuruluşlarında etkinlikler düzenleyen Metin Hara, yurt dışında da birçok ülkede etkinlikler vererek sevgi ve düşünce gücünün insan sağlığı üzerindeki etkisini bilimsel ve uygulamalı olarak göstermektedir. 2014 yılında ''Aşkın İstilası'' 3'lemesinin 1. kitabı olan "Yol" kitabını çıkartan Hara kişisel gelişim türündeki kitabın ikincisi olan 'Dem'den sonra 2018'de İyiliğin Hareket Hali ve İyiliğin Bilim Hali adında iki yeni kitap çıkarttı. Aynı yıl Trusthuman Academy’yi kurdu. Forbes'a göre en çok kazanan Türk yazarlar arasında yer alan Metin Hara, 2017 temmuz ayından beri Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima ile aşk yaşıyor.

Haberin Devamı